HOME SWEET HOME ΙΔΕΕΣ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗΣ

To must-have item που θα μετατρέψει το σαλόνι σας σε γκαλερί


The Jennettes

7 Ιουνίου 2021

jik

Λούβρο Παρίσι, Uffizi Φλωρεντία, Prado Μαδρίτη, Εθνική Πινακοθήκη, Λονδίνο.

Αν είστε λάτρεις των μουσείων και των γκαλερί, σίγουρα ανάμεσα σε αυτά που αισθάνεστε πως σας έχει στερήσει η πανδημία, είναι η μοναδική αυτή ατμόσφαιρα και αίσθηση να περιπλανιέστε στους διαδρόμους τους.
Η μαγεία του να χάνεστε στις αίθουσες, μέσα από την τέχνη, έτσι απλά, χαζεύοντας τα εκθέματα, δεν μπορεί να συγκριθεί με τίποτα.

Σίγουρα τα ταξίδια είναι αυτά που λείπουν στους περισσότερους όμως αν αγαπάτε τις επισκέψεις σε μουσεία τέχνης τότε ξέρετε. Ξέρετε πώς μια μόνο τέτοια επίσκεψη μπορεί να σας ταξιδέψει πολύ πιο μακριά από ότι αν πέρνατε το αεροπλάνο. Μια επίσκεψη σε μουσείο ή γκαλερί μπορεί να μας ταξιδέψει όχι μόνο στον χώρο αλλά και στον χρόνο, αλλά και σε διαφορετικές εποχές και πολιτισμούς.

Θα θέλαμε πολύ να θαυμάζαμε από κοντά τους θησαυρούς της ιταλικής Αναγέννησης του Da Vinci και τα ρομαντικά έργα του Delacroix που φιλοξενεί το Λούβρο.  Και τι δεν θα δίναμε να σταθούμε μπροστά από τις Las Meninas του Diego Velázquez στο Prado. Ή να πάρουμε έμπνευση χαζεύοντας τις αφηρημένες συνθέσεις με χρώμα του Mondrian, στο MoMA της Νέας Υόρκης.

Κι αν σας λέγαμε ότι μπορείτε να τα φέρετε όλα στο σπίτι σας με την βοήθεια της τηλεόρασης LG OLED Gallery TV και ενός μόνο αξεσουάρ;

Τώρα την ίδια ατμόσφαιρα μπορεί να δημιουργήσει στο χώρο με τον πιο κομψό τρόπο η τηλεόραση σας! Όχι όμως η οποιαδήποτε τηλεόραση:H LG OLED Gallery TV. Τα έργα τέχνης δεν είναι πια μόνο για… τον τοίχο. Το Gallery Stand σας δίνει την ελευθερία να τοποθετήσετε την τηλεόρασή σας σε εμφανές σημείο και να μετατρέψετε το σπίτι σας σε γκαλερί.

jenny.gr

Η LG OLED Gallery TV συνδυάζεται τέλεια με τον τοίχο σας σαν ένα έργο τέχνης. Μοιάζει με πίνακα ζωγραφικής -οποιασδήποτε περιόδου ή στιλ ανάλογα την διάθεση σας και υσικά το ύφος του χώρου σας. Το εξαιρετικό της design αποπνέει φινέτσα, χαρίζει μια νότα πολυτέλειας στο καθιστικό. Τώρα με το Gallery Stand, το συνοδευτικό στήριγμα και αξεσουάρ που επιτρέπει στην τηλεόρασή σας να στηρίζει και άλλες μικρές συσκευές.  

Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τα καλώδια. Το σύστημα διαχείρισης καλωδίων σχεδιάστηκε με γνώμονα τη διατήρηση της premium εμφάνισης, δίνοντας την αίσθηση ότι βρίσκεστε σε γκαλερί.

Επιπλέον με το Gallery Stand τα έπιπλα τηλεοράσεων ανήκουν πια στο παρελθόν.

jenny.gr

H τηλεόραση σας αποτελεί ένα ξεχωριστό αντικείμενο διακόσμησης που θα μπορούσε να σταθεί επάξια δίπλα στα πιο εμβληματικά έργα τέχνης. Για όσους δεν επιθυμούν να «κρεμάσουν» την εκπληκτική LG OLED Gallery TV αλλά να την αναδείξουν σαν άλλο έργο τέχνης, η κομψή ειδική βάση είναι ιδανική. Kαθαρές γραμμές, προσεγμένα υλικά, μοναδικά στοιχεία για άμεση θέαση.

Έτσι θα νιώθετε σαν να βρίσκεστε σε μία από τις πιο σπουδαίες γκαλερί τέχνης του κόσμου, το σπίτι σας.