HOME SWEET HOME ΙΔΕΕΣ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗΣ

To νέο DIY deco trend που κυριαρχεί αυτήν τη στιγμή στην κουζίνα


JTeam

18 Φεβρουαρίου 2022

To νέο DIY deco trend που κυριαρχεί αυτήν τη στιγμή στην κουζίνα
Είναι ο χώρος που περνάτε πολύ χρόνο σε αυτόν και πρέπει να είναι όπως ακριβώς τον θέλετε. Ο λόγος φυσικά για την κουζίνα.

Αν θέλετε να ανανεώσετε την κουζίνα σας, τότε τα μέσα αποθήκευσης μπορούν να γίνουν ο ιδανικός τρόπος για να δώσετε μια φρέσκια διακοσμητική πινελιά. Τα ανοιχτά ράφια είναι πάντα μια καλή επιλογή, αλλά υπάρχει και μια νέα εναλλακτική τάση που φαίνεται να κερδίζει έδαφος στην εσωτερική διακόσμηση.

Μία έξυπνη ιδέα αποθήκευσης της κουζίνας είναι να κρύβουμε στο ντουλάπι αντικείμενα όπως οικιακές συσκευές που γνωρίζουμε ότι είναι χρήσιμα αλλά όχι εκπληκτικά όμορφα. Πιο συγκεκριμένα, αυτό το trend λέγεται «γκαράζ συσκευών» και ουσιαστικά είναι ένας χώρος που μπορείτε να αποθηκεύσετε την τοστιέρα, τον βραστήρα, το μπλέντερ – και όποιες άλλες ογκώδεις συσκευές που δεν θέλετε να βρίσκονται στο οπτικό σας πεδίο.

Στο TikTok έχει γίνει ήδη viral και μοιράζονται όλα τα tips για να δημιουργήσετε ένα DIY γκαράζ συσκευών στη κουζίνα σας.

@valerie_hhouse Small Appliance Garage! #coversforlovers #kitchen #custommade #kitchenhacks #kitchencabinets #fypg ♬ Coffee for Your Head - Vinyll

Όταν σχεδιάσετε ένα "γκαράζ συσκευών", μην ξεχάσετε να μετρήσετε την ψηλότερη συσκευή σας και στη συνέχεια να προσθέσετε μερικά εκατοστά σε ύψος για να μην εμποδίζεται το άνοιγμα και η λειτουργία τους.