CELEBRITIES

Vanity Fair Hollywood Issue: 8 από τους κορυφαίους ηθοποιούς της χρονιάς σε ένα υπέρλαμπρο editorial


Κλέλια Φατούρου

17 Φεβρουαρίου 2022

Vanity Fair Hollywood Issue: 8 από τους κορυφαίους ηθοποιούς της χρονιάς σε ένα υπέρλαμπρο editorial
Vanity Fair
8 φανταστικοί ηθοποιοί φωτογραφίζονται για το Vanity Fair και μιλούν για τη ζωή και την καριέρα τους

Για το 28ο ετήσιο τεύχος Hollywood, το Vanity Fair συγκέντρωσε ένα dream team ηθοποιών που λάμπουν, σπάνε τα όρια, ενθουσιάζουν το κοινό και επανεφευρίσκουν τον κινηματογράφο, του οποίου θέλουν να είναι κομμάτι.

Οι φωτογράφοι Maurizio Cattelan και Pierpaolo Ferrari δημιούργησαν φανταστικούς ήρωες με τους Nicole Kidman, Andrew Garfield, Idris Elba, Kristen Stewart, Simu Liu, Benedict Cumberbatch, Michaela Jaé Rodriguez και Penélope Cruz. Το αποτέλεσμα είναι κινηματογραφικό, ενώ οι ηθοποιοί μιλούν για το πώς επιβίωσαν -επαγγελματικά και προσωπικά- σε μία βιομηχανία που έχει υποστεί αμέτρητες αλλαγές.

Nicole Kidman

Είναι η Lucille Ball στην ταινία Being the Ricardos και υποδύεται μία ακόμη σπουδαία προσωπικότητα. Έχει την τάση να παίρνει πάντα μαζί της ένα κομμάτι του ρόλου και να ταυτίζεται αλλά νιώθει ακόμα σαν μαθήτρια που μόλις αποφοίτησε από τη Δραματική Σχολή. Αν και έχει πατέρα ψυχολόγο, δεν θέλει καθόλου να υπεραναλύει τα πράγματα. Απλώς ακολουθεί τη ροή.

Kristen Stewart

Η ταινία Spencer και η ερμηνεία της σε αυτή άλλαξε τον τρόπο με την οποία την αντιμετώπιζαν το κοινό και οι κριτικοί. Η ίδια έκανε τεράστια έρευνα για την Diana, προσπαθώντας να αντιγράψει την προφορά και το στιλ της, και χαίρεται για την εμπιστοσύνη που της έδειξε ο σκηνοθέτης Pablo Larraín. Χρειάστηκε να βουτήξει βαθιά στη μοναξιά της Diana και αναρωτιέται γιατί δεν είχε έστω έναν φίλο. H Stewart πάντως ζει την ευτυχία στο πλάι της αρραβωνιαστικιάς της και ετοιμάζονται να συνεργαστούν σε μία σειρά που υπογράφουν μαζί.

Benedict Cumberbatch

Ισορροπώντας μεταξύ των ταινιών της Marvel και εκείνων που σκηνοθετεί η Jane Campion, νιώθει ότι βρίσκεται εκεί που πρέπει να βρίσκεται αλλά αντιλαμβάνεται τις διαφορές τους, ειδικά σε θέματα που αφορούν την εισπρακτική επιτυχία. Θέτει βέβαια και το εξής ερώτημα στους ιθύνοντες του Netflix: Γιατί βιάστηκαν τόσο να βάλουν το The Power of Dog στην πλατφόρμα, ενώ ήταν μόλις 2 εβδομάδες στις κινηματογραφικές αίθουσες; Σε περίπτωση που δεν το γνώριζες, ο Cumberbatch είναι παντρεμέντος με τη σκηνοθέτιδα θεάτρου Sophie Hunter και έχουν 3 παιδιά.

Idris Elba

Λίγο πριν κλείσει τα 50, το μόνο που θέλει να κάνει είναι να εκπλήσσει τους ανθρώπους. Όπως αυτό που έκανε σε μία παρέα στο Λονδίνο, που έφαγε πόρτα σε club, αλλά ο ηθοποιός έτυχε να περνά από εκεί και τους έβαλε μέσα, κερνώντας το τραπέζι τους. Το εύρος των ρόλων του είναι μεγάλο, γιατί απλώς ο Idris Elba δεν χωρά σε μία κατηγορία.

Penélope Cruz

Οι Παράλληλες Μητέρες είναι η 8η συνεργασία της με τον Almodovar. Μπορεί να είναι η μοναδική Ισπανίδα που έχει κερδίσει Όσκαρ, αλλά τρώει burger από το In-N-Out και δεν ξεχνάει ποια είναι τα φυσιολογικά πράγματα που κάνει μία οικογένεια. Επί χρόνια, ζούσε μέσα σε αεροπλάνα, προμοτάροντας τις ταινίες της. «Μέχρι που κατάλαβα ότι φρόντιζα περισσότερο τους ρόλους μου από τον εαυτό μου».

Andrew Garfield

Η ταινία Tick, Tick... Boom! για τη ζωή του θεατρικού συνθέτη Jonathan Larson, που πέθανε πριν προλάβει να γευτεί την επιτυχία του, ήταν ένας τρόπος να επεξεργαστεί ο ίδιος την απώλεια της μητέρας του από καρκίνο. «Έχεις αυτή την ψευδαίσθηση ότι οι γονείς σου θα ζήσουν για πάντα».

Michaela Jaé Rodriguez

Έγινε η πρώτη τρανς γυναίκα που κέρδισε Χρυσή Σφαίρα και η σειρά "Pose" του Netflix είναι απλώς η αρχή για τη Rodriguez. Μεγάλωσε στο Newark όπου υπήρχε η αίσθηση της πολυπολιτισμικότητας, αγαπά τον τόπο της αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι συνάντησε και δυσκολίες. «Απλώς δεν με ένοιαζε τι έλεγαν και είχα ένα στόμα που δεν φοβόταν να μιλήσει».

Simu Liu

Ο ηθοποιός που είδαμε στο Shang-Chi της Marvel έχει να πει έναν καλό λόγο για όλους. Ακόμα και για τα τετράποδα που έπαιξαν μαζί του στο Arthur the King, καταλήγοντας να υιοθετήσει έναν σκύλο από το σετ. Τώρα είναι σε συζητήσεις για το Barbie Movie με τη Margot Robbie και τον Ryan Gosling.

Δείτε εδώ τη φωτογράφηση και τις συνεντεύξεις του Vanity Fair

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.