HOME SWEET HOME ΟΜΟΡΦΑ ΣΠΙΤΙΑ

Αυτό το vintage τροχόσπιτο αναβίωσε και είναι έτοιμο για τα πρώτα του ταξίδια


14 Ιουλίου 2019

thehomeissue_vintagecamper00-1024x585.jpg

ίναι δύσκολο να πιστέψει κανείς πως αυτό το υπέροχο vintage τροχόσπιτο κάποτε χρησίμευε σαν μια παραμελημένη στέγη για τους ψαράδες της περιοχής στην παγωμένη λίμνη της Μινεσότα. Από τη στιγμή που έπεσε, όμως, στα χέρια της Amanda Rydell, blogger του του Be Crafty μεταμορφώθηκε στην κυριολεξία.

Ας δούμε τι λέει η ίδια, σύμφωνα με συνέντευξη που έδωσε στο www.wayfair.com.

Τι σε οδήγησε στο να ανακαινίσεις ένα παλιό τροχόσπιτο;

Λατρεύω όλα τα vintage πράγματα και ήταν πάντα το όνειρό μου να ανακαινίσω ένα τέτοιο τροχόσπιτο. Τα vintage τροχόσπιτα είναι μοναδικά στο είδος τους και το μόνο που χρειάζεται είναι λίγη αγάπη για να τα κάνεις να αναβιώσουν.

Ήταν κάτι που έψαχνες ή κάτι που έπεσες πάνω του;

Δεν είναι ασυνήθιστο να με βρει κανείς να ψάχνω στο Craiglist (σ.σ. το Craiglist είναι κάτι σαν τη Χρυσή Ευκαιρία) για να ανακαλύψω τον επόμενο χαμένο θησαυρό. Έτσι συνέβη να πέσω πάνω σε αυτό το Shasta τροχόσπιτο του 1963. Ένα από τα χαρακτηριστικά που μου έκλεψαν την καρδιά ήταν τα αυθεντικά Shasta φτερά. Ήξερα αμέσως ότι ήταν τέλειο.

Διαβάστε τη συνέχεια στο www.spirossoulis.com - the home issue, το μεγαλύτερο ελληνικό online περιοδικό αφιερωμένο αποκλειστικά στο σπίτι και τη διακόσμηση.

Μπείτε στην Κατηγορία Σπίτι για να διαβάσετε εκατοντάδες άρθρα με πανέξυπνες συμβουλές για κάθε χώρο του σπιτιού.

Δείτε ακόμη: Πώς θα διακοσμήσετε το πιο σημαντικό στοιχείο του καθιστικού σας