HOME SWEET HOME ΟΜΟΡΦΑ ΣΠΙΤΙΑ

Το μπάνιο σε αυτό το διαμέρισμα θα σας κάνει πραγματικά να μείνετε με το στόμα ανοιχτό


26 Αυγούστου 2019

Το μπάνιο σε αυτό το διαμέρισμα θα σας κάνει πραγματικά να μείνετε με το στόμα ανοιχτό

Πολλές φορές πέφτεις σε μια φωτογραφία που σε κάνει να την κοιτάς με τις ώρες. Εμείς το παθαίνουμε πολλές φορές κυρίως με φωτογραφίες που αφορούν τη διακόσμηση του σπιτιού.

Αυτό ακριβώς πάθαμε όταν είδαμε το παρακάτω μπάνιο το οποίο ερωτευτήκαμε και ζηλέψαμε με την πρώτη ματιά.

Το μπάνιο είναι ο χώρος του σπιτιού που πρέπει να μας αρέσει πολύ. Θέλουμε στο μπάνιο μας να χαλαρώνουμε μετά από μια κουραστική μέρα στη δουλειά και να απολαμβάνουμε τις ανέσεις που μας προσφέρει.

Αυτο σημαίνει πως πρέπει να το έχουμε με τέτοιο τρόπο διακοσμημένο ώστε να μας αρέσει και να μας προσφέρει τη ζεστασία που χρειαζόμαστε.

Το παρακάτω μπάνιο έχει αυτό ακριβώς. Δείτε το και θα καταλάβετε.

jenny.gr

Ένας δίσκος μπανιέρας, καταρχάς, όπου θα μπορείτε να ακουμπάτε πάνω σε αυτόν τα απαραίτητα όταν απολαμβάνετε ένα αφρόλουτρο, είναι απαραίτητος. Ακουμπήστε πάνω σε αυτόν ένα βιβλίο ή ένα περιοδικό, ένα κερί και ένα ποτήρι κρασί και απολαύστε το αφρόλουτρό σας χωρίς περισπασμούς.

Σμυπληρώστε το χαλαρωτικό σκηνικό με μερικά κεριά διασκορπισμένα εδώ και εκεί. Έτσι θα μπορείτε να απολαύσετε ένα μπάνιο με χαμηλό φωτισμό που θα σας ανανεώσει.

Διαβάστε τη συνέχεια στο www.spirossoulis.com - the home issue, το μεγαλύτερο ελληνικό online περιοδικό αφιερωμένο αποκλειστικά στο σπίτι και τη διακόσμηση.

Μπείτε στην Κατηγορία Σπίτι για να διαβάσετε εκατοντάδες άρθρα με πανέξυπνες συμβουλές για κάθε χώρο του σπιτιού.

 Δείτε ακόμη: Τα καλύτερα φυτά που μπορούμε να βάζουμε στο υπνοδωμάτιό μας