HOPE MAGAZINE ISSUE 12

That’s the New Classic Look


TSVIGKOU

19 Οκτωβρίου 2017

01-orange-lipstick96631.jpg

Ρίχνοντας μια ματιά στα φετινά makeup trends, συλλέγουμε από κάθε look που έχουμε δει στοιχεία που ήρθαν για να μείνουν. Μελετάμε ξεχωριστά κάθε σημείο του προσώπου από την επιδερμίδα, μέχρι το μακιγιάζ των χειλιών και τα συνθέτουμε όλα αυτά σε ένα look, το οποίο θα είναι εξίσου must σε δέκα χρόνια, όπως είναι και τώρα.

ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ: Η φυσική ομορφιά έχει επιστρέψει δυναμικά στο προσκήνιο. Αυτή η φυσικότητα ήταν πάντα must, ωστόσο λίγες την τολμούσαν. Από αυτή τη σεζόν και μετά ακόμα και οι πιο beauty junkies θα την επιλέγουν για κάποια makeup looks.
Βαριά προϊόντα, τεχνικές που αλλάζουν το σχήμα του προσώπου όπως contouring και strobing είναι πλέον ξεπερασμένα. Αναζητούμε τη φυσική επιδερμίδα, η οποία λάμπει από υγεία, από ενυδάτωση. Για να την πετύχουμε στοχεύουμε αρχικά στην περιποίησή της και ύστερα σε ένα καλό προϊόν που θα μας χαρίσει flawless αποτέλεσμα.

Extra Tip: Για flawless makeup βάση ανακατέψτε μία δόση από το serum, με μία foundation.


Lancome Advanced Génifique Concentrate Serum, MAC Cosmetics Face & Body Foundation, Estée Lauder Double Wear Light Stay-in-Place Makeup SPF10, Smashbox Studio Skin 15 Hour Wear Foundation, Estée Lauder New Advanced Night Repair Synchronized Recovery Complex II

ΖΥΓΩΜΑΤΙΚΑ: Τα έντονα κοψίματα έχουν αντικατασταθεί με διακριτικές σκιάσεις στα κόκκαλα των ζυγωματικών. Επιπλέον στο κέντρο των μήλων εφαρμόζουμε ζωηρές αποχρώσεις, κοραλί ή ροζ για πιο fresh & healthy όψη. Επιστρέφουμε και κρατάμε ψηλά την αγαπημένη συνήθεια των γιαγιάδων, να τσιμπάνε το μάγουλο για να δείχνουν υγιείς.


Bobbi Brown Pot Rouge For Lips And Cheeks-Fresh Melon. Pink Peach, MAC Casual Lip & Cheek Colour-Keep It Loose

ΜΑΤΙΑ: Ξεχνάμε τις αυστηρές γωνίες και τα σκληρές γραμμές. Οι σκιές απλώνονται στο κινητό βλέφαρο και ντεγκραντάρονται για να δείχνουν όσο πιο σβησμένες γίνεται. Οι γραμμές δεν είναι άψογες, αφού μουτζουρώνονται στις ρίζες των βλεφάρων για να δώσουν περισσότερη ένταση στο μακιγιάζ. Τέλος οι βλεφαρίδες τονίζονται εξίσου οι άνω αλλά και οι κάτω. Ένα look που μας θυμίζει κάτι από την Twiggy. Ένα look που όλες κάνουμε ακόμα και άθελά μας, όταν βιαζόμαστε. Από αυτή τη σεζόν παίρνει τον τίτλο της κλασσικής beauty πινελιάς.


Estée Lauder Sumptuous Infinite Mascara, Clinique All About Shadow Soft Matte Single Eye Shadow Compact, Korres-Bare Nudes, MAC- Sketch

ΦΡΥΔΙΑ: Απ'ότι φαίνεται τα έντονα φρύδια δε θα φύγουν ποτέ ξανά από τη μόδα. Συνεχίζουμε να τονίζουμε τα φρύδια μας, όμως με πιο φυσικό τρόπο. Το μολύβι φρυδιών δεν το χρησιμοποιούμε κάθετα, αλλά πλαγιαστά για να είναι πιο σβησμένο. Επιπλέον ταμπονάρουμε τα φρύδια μας στη συνέχεια για να ανακατευτεί το χρώμα με το σχήμα.


Tom Ford Brow Sculptor, Chanel Crayon Sourcils Sculpting Eyebrow Pencil

ΧΕΙΛΗ: Το πορτοκαλί προσπαθεί να πάρει τη θέση του κόκκινου, χωρίς ωστόσο να φεύγει εκείνο από το θρόνο του. Μία εξίσου φωτεινή και femme fatale απόχρωση έρχεται για να μείνει στις κλασσικές επιλογές του νεσεσέρ, σχετικά με το μακιγιάζ των χειλιών μας. Και αυτό γιατί είναι εξίσου κολακευτικό και ταιριάζει σε κάθε γυναίκα ανεξάρτητα από το στιλ, την ηλικία, την προσωπικότητα.


Estée Lauder x Victoria Beckham-Chilean Sunset, Estée Lauder Pure Color Envy-Furious, MAC-Neon Orange, Smashbox Be Legendary Lip Gloss

Όλα τα παραπάνω συνθέτουν ένα look που αποτελείται από φυσική, λαμπερή επιδερμίδα, μάτια διακριτικά τονισμένα, ζυγωματικά που λάμπουν από υγεία και έντονα χείλη σε απόχρωση που μοιάζει με το κόκκινο...ο λόγος για το λαμπερό πορτοκαλοκόκκινο.
Keep in Mind αυτό το look, μεμονωμένες αυτές οι πινελιές ήρθαν για να μείνουν.