HOPE MAGAZINE ISSUE 12

Celebrity Looks που δύσκολα θα ξεχάσουμε


TSVIGKOU

19 Οκτωβρίου 2017

20170930-zaa-d20-734.jpg

Φέτος με μικρή διαφορά τα χτενίσματα και τα κουρέματά τους μας ελκύουν περισσότερο το ενδιαφέρον. Ίσως κι εκείνες, όπως κι εμείς είναι επηρεασμένες από τις τάσεις που επιβάλλουν natural look.

Alexa Chung, Cara Delevingne, Rihanna αλλά και Kim Kardashian είναι κάποιες από τις διάσημες που αυτή τη σεζόν μας χάρισαν looks που θα θυμόμαστε για πάντα και θα χρησιμοποιούμε ως reference.

ΑΝΔΡΟΓΥΝΟ ΚΟΥΡΕΜΑ/PIXIE: Τολμηρό αλλά stylish. H Kate Hudson και η Kristen Stewart επέλεξαν το total ανδρόγυνο κούρεμα, αφού ξύρισαν το κεφάλι τους. Τα εντυπωσιακά makeup looks ωστόσο που επιλέγουν- smokey eyes, cat eye look- αναδεικνύουν τη θηλυκότητά τους. Από την άλλη η Cara Delevingne προτίμησε το κλασσικό pixie, με φράντζα στο πλάι. Το ash blonde χρώμα που επέλεξε έδωσε το εκκεντρικά μοντέρνο στιλ που τη χαρακτηρίζει.


ΛΑΜΨΕΙΣ: Μπορεί να έχουμε επιτρέψει στη φυσική ομορφιά, ωστόσο οι γυαλάδες είναι κάτι που όλες θέλουμε. Άλλωστε αναδεικνύουν και την ενυδατωμένη επιδερμίδα. Με αφορμή τις συλλογές καλλυντικών τους, οι τρεις διάσημες που ακολουθούμ-Gigi Hadid, Rihanna και Kim Kardashian- φέτος μας χάρισαν τα πιο glam looks που έχουμε δει ποτέ. Αν ποτέ θελήσουμε να κάνουμε ένα μακιγιάζ που ως βασικό χαρακτηριστικό θα έχει τη λάμψη, τότε σίγουρα θα ανατρέξουμε σε αυτά τα looks.


ΑΦΕΛΕΙΕΣ/BANGS: Οι αφέλειες είναι must για όσες θέλουν sophisticated look. H Dakota τις πήγε ένα επίπεδο παραπάνω καθώς επιλέγει curtain bangs, ή αλλιώς αφέλειες που τις χωρίζεις στη μέση. Ακολουθεί η Jessica Biel, με curtain bangs, τις οποίες κάνει στο πλάι και αναδεικνύει το κομψό στιλ που τη χαρακτηρίζει και τέλος η Taylor Swift, η οποία αποδεικνύει ότι το καρέ έχει προοπτική να γίνει πιο stylish, αν κάνουμε αφέλειες.


ALEXA CHUNG CAT EYE LOOK: Ανήκει στα all time classic looks και πολλές γυναίκες δεν το αποχωρίζονται στις καθημερινές αλλά και στις επίσημες εμφανίσεις τους. Ο λόγος για το cat eye look, που ταιριάζει απόλυτα στη sophisticated Alexa Chung. Το συνδυάζει τις περισσότερες φορές με φυσικά, ελαφρώς ροζ βαμμένα χείλη και με τονισμένα φρύδια. Κάποιες φορές τονίζει παραπάνω το βλέμμα, με μολύβι και στις κάτω ρίζες των βλεφάρων της, ενώ τις άλλες τονίζει μόνο το άνω βλέφαρο, με eyeliner που ελαφρώς προεκτείνεται προς τις εξωτερικές γωνίες των ματιών της. Sexy & Chic, το cat eye look της Alexa ήταν, είναι και θα παραμείνει ένα από τα πιο αγαπημένα beauty looks που συναντάμε σε celebrities.


ΚΑΡΕ ΜΑΛΛΙΑ/BOB HAIRSTYLE: Πρεσβεύει το κλασσικό στιλ εδώ και χρόνια και αναμφισβήτητα θα συνεχίσει για πολλά ακόμη. Το καρέ είναι μία από τις πιο chic επιλογές που μπορεί να επιλέξει μια γυναίκα για τα μαλλιά της. Οι διάσημες που ακολουθούν, έδωσαν κάθε μία το στίγμα της στο bob hairstyle. H Anne Hathaway κάνει τη χωρίστρα στο πλάι και επιλέγει σπαστό hairstyle. Από την άλλη η Emily Ratajkowski αφήνει πιο μακριές τις μπροστινές τούφες, δίνοντας έτσι κίνηση στο χτένισμα. Τέλος η Paris Jackson επιλέγει ένα φιλαριστό, με όγκο καρέ που ταιριάζει απόλυτα στο rock, μοντέρνο στιλ της.