HOPE MAGAZINE ISSUE 16

Xmas packing


MMEINTANI

7 Δεκεμβρίου 2017

8022c2fa2a53a952d99d42aa3e93e7c8.jpg

Όποια κι αν είναι η επιλογή σας για να περάσετε τα Χριστούγεννα, το σημαντικό είναι να πακετάρετε έξυπνα ώστε να είστε καλυμμένες τόσο στις βόλτες που ενδεχομένως θα κάνετε όσο και στα πιο επίσημα καλέσματα.

XMAS IN THE WOODS

Αν ανήκετε στις τυχερές που θα βρεθούν είτε σε κάποιο χωριό στην επαρχία είτε σε κάποιο σαλέ στο βουνό, το σίγουρο είναι πως ναι μεν θα ποντάρετε στην άνεση αλλά δεν θα λείπει ο παράγοντας της κομψότητας.

Επιλογές όπως η faux γούνα, υλικά όπως το δέρμα και το suede και χρώματα από τη γήινη παλέτα των γκρι, μπεζ και κρεμ γίνονται οι πιο κομψές λύσεις για σύνολα που αποπνέουν έναν chic αέρα.

XMAS BY THE SEA

Υπάρχουν πολλοί παραθαλάσσιοι χειμερινοί προορισμοί στην Ελλάδα και αν επιλέξετε κάτι τέτοιο για να περάσετε τις μέρες των γιορτών, το μυστικό για ένα σωστό look είναι ένα: το layering.

Προκειμένου να νιώθετε ζεστασιά αλλά και να μπορείτε να αντιμετωπίσετε συνθήκες υγρασίας, κομμάτια όπως cardigans, ζακέτες, κασκόλ και φουλάρια γίνονται οι σύμμαχοί σας για σύνολα που μπορούν εύκολα να «χτιστούν» ανάλογα με τις ανάγκες και την περίσταση.

XMAS IN THE CITY

Αν μείνετε στην πόλη για τις γιορτές, το όλο ζήτημα του τι να φορέσετε γίνεται ακόμα πιο εύκολο αφού εδώ μπορείτε να αξιοποιήσετε όλες τις festive επιλογές που θα σας κάνουν να λάμψετε.

Φούστες και φορέματα με σέξι δαντέλες, διαφάνειες, κομμάτια στολισμένα με παγιέτες και ανάλαφρα lingerie dresses σε συνδυασμό με ένα αριστοκρατικό και chic πανωφόρι, όλα αυτά μπορούν να συμβάλλουν στο look που θα σας κάνει να ξεχωρίσετε.