HOPE MAGAZINE ISSUE 18

Δείτε τις 5 τυχερές που κερδίζουν από μία συλλεκτική παλέτα σκιών Heavy Metals της Urban Decay


TSVIGKOU

25 Ιανουαρίου 2018

82019-metalliceyespng-png-660x0-q80-crop-scale-upscale.png

Και επειδή οι τάσεις στην ομορφιά έχουν επιστρέψει στο glam-rock look, οι shimmery και μεταλλικές υφές έρχονται πρώτες στις προτιμήσεις των γυναικών. Πώς θα σας φαινόταν να έχετε μια παλέτα που να περιέχει όλα όσα χρειάζεστε για υπέροχα metallic μακιγιάζ ματιών;


Η συλλεκτική Heavy Metals παλέτα της Urban Decay κυκλοφορεί σε limited edition και περιέχει 20 από τις πιο εκρηκτικές metallic σκιές της Urban Decay μέχρι σήμερα—όλες τους ΝΕΕΣ και αποκλειστικές.

Δώστε στο look σας μια πιο glam rock νότα το πρωί, ή ανεβάστε την ένταση στο φουλ για μια βραδινή σας έξοδο. Αυτή η παλέτα έχει όλα όσα χρειάζεστε για να δημιουργήσετε αμέτρητα, μεταλλιζέ looks, από χρώματα που μοιάζουν με κόσμημα και πραγματικά ξεχωρίζουν, όπως το Amp (ένα απίστευτο μεταλλιζέ γαλαζοπράσινο) και το Twisted (ένα λαμπερό χρυσό), μέχρι εξαιρετικά κολακευτικές ουδέτερες αποχρώσεις, όπως το Demo (ένα ρόδινο bronze) και το Afterparty (ένα καταπληκτικό metallic κόκκινο). Και όλα είναι οργανωμένα με τάξη: φωτεινά χρώματα στα αριστερά, ουδέτερα στα δεξιά.

Κάθε απόχρωση της Heavy Metals Metallic Eyeshadow Palette προσφέρει τέλεια, βελούδινη εφαρμογή, εξασφαλίζει απίστευτο χρωματικό αποτέλεσμα, και αναμειγνύεται ονειρεμένα. Feel free και δοκιμάστε να αναμείξετε αποχρώσεις, παίξτε με το μακιγιάζ σας, προσθέστε σκούρο στη γωνία σας και ανοιχτό χρώμα στη μέση του κινητού βλεφάρου. Το μακιγιάζ είναι παιχνίδι και εμείς καλούμαστε να παίξουμε, να δημιουργήσουμε για να αναδείξουμε τα χαρακτηριστικά μας.

Το "Hope Magazine The Email Edition" σε συνεργασία με τη Urban Decay δίνει τη δυνατότητα σε πέντε τυχερές να αποκτήσουν μία συλλεκτική παλέτα Heavy Metals της Urban Decay.

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να πάρετε μέρος στο διαγωνισμό και κάνετε δική σας μία συλλεκτική παλέτα Heavy Metals της Urban Decay.

ΝΙΚΗΤΕΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

  1. Αφροδίτη Κυριαζίδου
  2. ΜΑΡΘΑ τσιλικη
  3. ΜΑΡΙΑ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗ
  4. ΑΝΝΑ ΜΑΡΙΑ ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
  5. ΟΛΓΑ ΛΑΛΟΠΟΥΛΟΥ

Ημερομηνία λήξης διαγωνισμού: 20/02/2018

Όροι Διαγωνισμού

Στο διαγωνισμό δικαιούνται να συμμετάσχουν μόνο όσοι διαμένουν μόνιμα στην Ελλάδα και κατά την ημέρα υποβολής της φόρμας συμμετοχής έχουν συμπληρώσει το δέκατο όγδοο (18) έτος της ηλικίας τους. Εξαιρούνται οι υπάλληλοι της εταιρείας Koolworks ΑΕ, της εταιρείας L'OREAL HELLAS ΑΕ, οι σύζυγοι αυτών και οι συγγενείς πρώτου (Α΄) βαθµού αυτών. Οι συμμετέχοντες στο διαγωνισμό πρέπει να συμπληρώσουν τη φόρμα συμμετοχής με τα πλήρη και έγκυρα στοιχεία τους. Ο διαγωνισμός διαρκεί από την 25/01/2017 και ώρα 21:00 έως την 20/02/2018 και ώρα 23:59. Η ανάδειξη των νικητών θα πραγματοποιηθεί μέσω ηλεκτρονικής κλήρωσης και τα ονόματά τους θα αναρτηθούν στο www.jenny.gr από την 21/02/2018 και ώρα 13:00. Οι νικήτριες θα ενημερωθούν τηλεφωνικά ή με email από την εταιρεία Koolworks ΑΕ για τον τρόπο παραλαβής του δώρου τους και καλούνται να στείλουν επιβεβαιωτική απάντηση αποδοχής του δώρου τους εντός 24 ωρών. Σε περίπτωση μη επιβεβαιώσης, θα πραγματοποιηθεί εκ νέου ηλεκτρονική κλήρωση για ανάδειξη νέων νικητριών.

Τα δώρα είναι προσωπικά, δεν ανταλλάσσονται, δεν μεταβιβάζονται, και δεν εξαργυρώνονται με χρήματα. Η συμμετοχή στον διαγωνισμό συνιστά αυτοδικαίως ανεπιφύλακτη δήλωση πλήρους γνώσης των όρων διεξαγωγής του διαγωνισμού και αποδοχή των όρων αυτών από τους συμμετέχοντες.

Η διοργανώτρια εταιρεία Koolworks ΑΕ διατηρεί το δικαίωμα να μεταβάλει τους όρους συµµετοχής ή να ακυρώσει το διαγωνισμό για σπουδαίο λόγο ή να ακυρώσει συµµετοχές που δεν πληρούν τους όρους του παρόντος. Η εταιρεία Koolworks ΑΕ δεν φέρει καμία ευθύνη για καθυστέρηση ή αδυναμία παράδοσης του δώρου που δεν οφείλεται σε δόλο ή βαρειά αμέλειά της.