HOPE MAGAZINE ISSUE 18

Bangs... Just Do It Girl!


TSVIGKOU

25 Ιανουαρίου 2018

tumblr-o7fz1tqokc1uomzrko1-1280.jpg

Κοντές, μακριές, ασύμμετρες τα στιλ είναι πολλά και διαφορετικά. Κάθε γυναίκα ανάλογα με τις γωνίες του προσώπου της, το στιλ της, το icon που την εμπνέει, ζητάει από τον κομμωτή της να προσαρμόσει αυτή την αλλαγή στο δικό της πρόσωπο.

Ξεκινάμε από το παρελθόν και πηγαίνουμε προς το μέλλον. Beauty icon που καθιερώθηκε και για το hairstyle της είναι αναμφισβήτητα η Brigitte Bardot. To sex appeal της, η έντονη θηλυκότητά της, το στιλ της και αναμφισβήτητα το χτένισμά της αποτέλεσαν βασικά στοιχεία στο να καθιερωθεί ως beauty icon.
Οι μακριές της αφέλεις, γνωστές και ως curtain bangs είναι το στιλ που αναζητούν οι περισσότερες σημερινές κοπέλες, καθώς μπορούν να δημιουργήσουν πολλά διαφορετικά looks. Με μία κίνηση στο πλάι γίνονται φράντζα, ενώ όταν τις αφήνεις στη μέση χαρίζουν ένα αθώο, sexy στιλ που ταιριάζει σε κάθε γυναίκα.

long-bangs-brigitte-bardot

Ερχόμαστε στο σήμερα και φέρνουμε στο μυαλό μας διάσημες Γαλλίδες, που πολλοί τις αποκαλούν it-girls. Αφήνουν σχεδόν πάντα τα μαλλιά τους σπαστά και δίνουν όγκο στις άκρες, οι αφέλειες είναι επιτηδευμένα απεριποίητες και ανακατεμένες και ταιριάζει απόλυτα με το υπόλοιπο στιλ τους που χαρακτηρίζεται ως casual-chic!

Violette, Jeanne Damas

Πολλές γυναίκες που βλέπουν αυτή την πινελιά στο hairstyle να πρωταγωνιστεί γύρω τους μπαίνουν στη διαδικασία να σκεφτούν "Μήπως πρέπει να δοκιμάσω να κόψω αφέλειες;"


Αν θέλετε να αναδείξετε τις γωνίες σας, να οριοθετήσετε το σχήμα του προσώπου σας και να κάνετε πιο ενδιαφέρον το hairstyle σας, δεν έχετε παρά να το τολμήσετε κι εσείς μέσα στο 2018. Ανεξάρτητα από το μήκος των μαλλιών σας-κοντά ή μακριά-, το καθημερινό σας στιλ-κλασσικό ή μοντέρνο, μιλήστε με τον κομμωτή σας, βρείτε πρόσφατα ή και παλιά references από γυναίκες που έχουν αφέλειες και κάντε την αλλαγή. Step-by-step κατά τη διάρκεια του κουρέματος, βρείτε το μήκος που σας ταιριάζει, παίξτε λίγο με τα μήκη στο κέντρο αλλά και στις πλαϊνές τούφες και αφήστε αυτή τη μικρή αλλαγή να σας μετατρέψει στο απόλυτο it-girl του 2018.

[gallery-718143]