HOPE MAGAZINE ISSUE 18

Back to Natural


TSVIGKOU

25 Ιανουαρίου 2018

132a5c5712a2f9cb6640916e49e659fe-glowy-makeup-look-bronze-glow-makeup.jpg

Ας τα πάρουμε όμως από την αρχή και ας χωρίσουμε το μακιγιάζ σε τρία μέρη, στη βάση, στο μακιγιάζ ματιών και των χειλιών.

Η βάση γίνεται σε αποχρώσεις ελαφρώς πιο ανοιχτές από το φυσικό μας τόνο. Οι πούδρες που χρησιμοποιούνται είναι διάφανες και εφαρμόζονται μόνο σε σημεία με έντονη λιπαρότητα. Σε όλο το υπόοιπο πρόσωπο παίζουμε με τις γυαλάδες και με προϊόντα που περιέχουν shimmer.To concealer δεν εφαρμόζεται ακριβώς κάτω από τις ρίζες των βλεφάρων, αλλά μία ανάσα μακριά από αυτές, καθώς οι μαύροι κύκλοι αποτελούν και αυτοί φυσικό χαρακτηριστικό. Σε καμία περίπτωση δεν καλύπτονται φακίδες, αντίθετα τις αναδεικνύουμε στο σημείο της μύτης με bronze.


Αφού κάνουμε την ελαφριά βάση, παίρνουμε στο χέρι μας κρεμώδης γυαλάδα ή σε μορφή σκόνης και την εφαρμόζουμε με ταμποναριστές κινήσεις των δαχτύλων μας στα κόκκαλα των ζυγωματικών, στο κέντρο της μύτης και στην καρδιά που σχηματίζει το άνω χείλος.
Τέλος ξεχνάμε τα έντονα κοψίματα και τα αυστηρά σκούρα χρώματα στα ζυγωματικά και παίζουμε με fresh αποχρώσεις του ροζ και του κοραλί στα μήλα μας. Δημιουργούμε ένα αποτέλεσμα που μοιάζει σαν κάποιος να μας τσίμπησε τα μάγουλα.

Στο μακιγιάζ των ματιών είμαστε ελεύθεροι με τα χρώματα και τα προϊόντα. Κρεμώδη, με shimmer, matte, σε μορφή μολυβιού όλα τα προϊόντα σε οποιαδήποτε μορφή και οποιαδήποτε απόχρωση χρησιμοποιούνται εντός και εκτός των ριζών των βλεφάρων. Αν κάτι πρέπει να αλλάξουμε είναι την τεχνική μας, καθώς φέτος τίποτα δεν οριοθετείται, τίποτα δεν είναι σε άριστη γεωμετρία, τίποτα δεν αλλοιώνει τα χαρακτηριστικά μας. Θέλουμε να τα αναδείξουμε, όχι να τα αλλάξουμε. Γι αυτό όλα είναι σβησμένα, δείχνουν σαν μουτζουρωμένα και διορθώνονται ακόμα και με τα δάχτυλά μας, χωρίς καν να χρησιμοποιήσουμε πινέλα.
Τέλος δεν ξεχνάμε το μακιγιάζ των φρυδιών όπου γίνεται με προϊόν, σε απόχρωση ενός τόνου πιο ανοιχτού από το φυσικό μας χρώμα. Και πάντα στο τέλος σβήνουμε με το χέρι μας, να μην είναι έντονο το αποτέλεσμα.

Last but not least, το μακιγιάζ των χειλιών μας όπου κι εκεί η φαντασία αφήνεται ελεύθερη. Παίζουμε με μεταλλικά, matte, shimmer κραγιόν αλλά ακόμα και με lip gloss. Δημιουργούμε ombre lips, προσθέτουμε lip gloss στο κέντρο των χειλιών για να δείνουν πιο juicy, δε χρησιμοποιούμε καν κραγιόν, αλλά μόνο μολύβι χειλιών για πιο αυστηρό και bold αποτέλεσμα.

Προϊόντα που θα μας βοηθήσουν να πετύχουμε ένα basic natural look. Κάνουμε focus σε προϊόν ενυδάτωσης που προσφέρει λάμψη, στο highlighter και στις φυσικές αποχρώσεις για τα μάτια και τα χείλη.

[gallery-718146]