HOPE MAGAZINE ISSUE 18

Οι 25 τυχερές που κερδίζουν από έναν ορό Advanced Génifique της Lancôme


TSVIGKOU

25 Ιανουαρίου 2018

mg-2395-2.jpg

Το πιο δύσκολο κομμάτι είναι να καταλήξουμε στα σωστά προϊόντα, σε εκείνα δηλαδή που δρουν σε βάθος και έχουν ορατά αποτελέσματα, σε λογικά χρονικά πλαίσια.

Ένα από τα προϊόντα που έχει ήδη αγαπηθεί από εκατομμύρια γυναίκες στον κόσμο και έχει αποδείξει τα ορατά του αποτελέσματα είναι οορός Genifique της Lancôme. Είναι ένα από τα προϊόντα που έχει ξεχωρίσει από το 2009 και από τότε το εμπιστεύονται εκατομμύρια γυναίκες. Μάλιστα στην Ασία, το αποκαλούν το "μαγικό", μαύρο μπουκάλι, μία ονομασία που προέρχεται από το μοναδικό design του μπουκαλιού, που βρίσκεται το προϊόν.

Είναι ο πρώτος ορός που είναι εμπνευσμένος από τον κλάδο της επιστήμης των γονιδίων. Αξιοποιώντας τη μεταγραφομική, η οποία μελετά την έκφραση των γονιδίων, σε συνδυασμό με την πρωτεομική, η οποία αποδεικνύει τη δράση τους μέσω της σύνθεσης πρωτεϊνών του δέρματος, η Lancôme κατάφερε να ταυτοποιήσει τις πρωτεΐνες που χαρακτηρίζουν τη νεανική επιδερμίδα.

Μετά από 130 διεθνή βραβεία και μετά από δισεκατομμύρια πωλήσεις παγκοσμίως, ο ορός Advanced Génifique είναι πλέον ένα "MUST" skincare προϊόν για γυναίκες που αναζητούν ορατά, απτά χαρακτηριστικά νεότητας και πρωτοφανές αποτέλεσμα νεανικής επιδερμίδας.

Το "Hope Magazine The Email Edition" σε συνεργασία με τη Lancôme δίνει τη δυνατότητα σε 25 τυχερές να αποκτήσουν από έναν ορό Advanced Génifique.

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να πάρετε μέρος στο διαγωνισμό και κάνετε δικό σας έναν ορό Advanced Génifique της Lancôme.

Ημερομηνία λήξης διαγωνισμού: 05/02/2018

ΝΙΚΗΤΕΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

  1. Μαρία Πομάκη
  2. ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΑ ΤΣΑΜΠΗ
  3. ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΑΝΑΣΤΑΣΑΚΗ
  4. ΜΑΡΑ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΟΥ
  5. ΖΩΗ ΔΕΛΗΜΙΧΑΛΗ
  6. ΕΛΕΑΝΑ ΞΗΡΟΥ
  7. Μαρία ΝΟΥΣΗ
  8. ΜΑΡΙΝΑ ΚΟΥΒΑ
  9. Ελενη Αρσονιαδου
  10. ΜΑΡΘΑ ΧΑΤΖΗ
  11. ΚΑΛΛΙΟΠΗ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ
  12. ΙΩΑΝΝΑ ΚΑΨΙΜΑΛΗ
  13. ΕΛΕΝΗ ΓΕΩΡΓΑΝΤΖΗ
  14. ΣΟΦΙΑ ΒΕΖΥΡΕΛΛΗ
  15. Βασω Καπετανελη
  16. ΜΑΡΙΑ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗ
  17. ΕΙΡΗΝΗ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ
  18. ΓΕΩΡΓΙΑ ΚΑΡΑΝΤΖΑ
  19. Efpraksia Doriza
  20. Σοφια Ζαμπρα
  21. ΑΝΔΡΙΑΝΗ ΔΑΡΑ
  22. Ελένη Αργυροπούλου
  23. Ερμιόνη Λιάκου
  24. Giorgia Theodorou
  25. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΠΡΑΣΣΑ

Όροι Διαγωνισμού

Στο διαγωνισμό δικαιούνται να συμμετάσχουν μόνο όσοι διαμένουν μόνιμα στην Ελλάδα και κατά την ημέρα υποβολής της φόρμας συμμετοχής έχουν συμπληρώσει το δέκατο όγδοο (18) έτος της ηλικίας τους. Εξαιρούνται οι υπάλληλοι της εταιρείας Koolworks ΑΕ, της εταιρείας L'OREAL HELLAS ΑΕ, οι σύζυγοι αυτών και οι συγγενείς πρώτου (Α΄) βαθµού αυτών. Οι συμμετέχοντες στο διαγωνισμό πρέπει να συμπληρώσουν τη φόρμα συμμετοχής με τα πλήρη και έγκυρα στοιχεία τους. Ο διαγωνισμός διαρκεί από την 25/01/2017 και ώρα 21:00 έως την 05/02/2018 και ώρα 23:59. Η ανάδειξη των νικητών θα πραγματοποιηθεί μέσω ηλεκτρονικής κλήρωσης και τα ονόματά τους θα αναρτηθούν στο www.jenny.gr από την 06/02/2018 και ώρα 13:00. Οι νικήτριες θα ενημερωθούν τηλεφωνικά ή με email από την εταιρεία Koolworks ΑΕ για τον τρόπο παραλαβής του δώρου τους και καλούνται να στείλουν επιβεβαιωτική απάντηση αποδοχής του δώρου τους εντός 24 ωρών. Σε περίπτωση μη επιβεβαιώσης, θα πραγματοποιηθεί εκ νέου ηλεκτρονική κλήρωση για ανάδειξη νέων νικητριών.

Τα δώρα είναι προσωπικά, δεν ανταλλάσσονται, δεν μεταβιβάζονται, και δεν εξαργυρώνονται με χρήματα. Η συμμετοχή στον διαγωνισμό συνιστά αυτοδικαίως ανεπιφύλακτη δήλωση πλήρους γνώσης των όρων διεξαγωγής του διαγωνισμού και αποδοχή των όρων αυτών από τους συμμετέχοντες.

Η διοργανώτρια εταιρεία Koolworks ΑΕ διατηρεί το δικαίωμα να μεταβάλει τους όρους συµµετοχής ή να ακυρώσει το διαγωνισμό για σπουδαίο λόγο ή να ακυρώσει συµµετοχές που δεν πληρούν τους όρους του παρόντος. Η εταιρεία Koolworks ΑΕ δεν φέρει καμία ευθύνη για καθυστέρηση ή αδυναμία παράδοσης του δώρου που δεν οφείλεται σε δόλο ή βαρειά αμέλειά της.