HOPE MAGAZINE ISSUE 18

We love fashion!


MMEINTANI

25 Ιανουαρίου 2018

emporio-bfwss18-64.jpg

Οι πιο εμβληματικοί οίκοι μόδας άλλωστε μας έχουν δώσει εδώ και μήνες το στίγμα για το τι πρόκειται να φορεθεί το 2018 και εμείς δεν έχουμε παρά να κρατήσουμε τις πιο μεγάλες τάσεις και να τις προσαρμόσουμε στην προσωπικότητα και το ύφος μας.

ΔΙΑΦΑΝΕΙΕΣ

Τα sheer κομμάτια αποχωρίζονται τον χαρακτηρισμό του "δύσκολου" ρούχου και μπαίνουν δυναμικά στις εμφανίσεις μας, αρκεί να ξέρουμε πώς να τα φορέσουμε σωστά και με μέτρο, ώστε να έχουμε ένα chic και κολακευτικό αποτέλεσμα.

HOW TO

Προσπαθήστε να τα συνδυάσετε με πιο μασίφ υφάσματα και textured και επιλέξτε στρατηγικά τα εσώρουχα που μπορεί να διακρίνονται από μέσα - ποντάρετε σε κομμάτια με δαντέλα για ένα αισθησιακό look ή σε πιο αθλητικά pieces όπως ένα sportsbra, για να δημιουργήσετε μια ενδιαφέρουσα αντίθεση.

SEQUINS

Τον χειμώνα τις είδαμε να πρωταγωνιστούν, ειδικά στα γιορτινά μας looks, εξίσου σημαντικό ρόλο όμως έχουν και στην Άνοιξη του 2018 όπου φοριούνται με πιο light τρόπο αλλά έχουν εξίσου εντυπωσιακό impact.

HOW TO

Συνδυασμένες με πιο καθημερινά και casual κομμάτια, όπως ένα ωραίο πουλόβερ ή ένα πιο αθλητικό φούτερ, φορεμένες με sneakers αντί για τακούνι ή, ταιριάζοντάς τις με ένα εξίσου λαμπερό κομμάτι, οι παγιέτες μπορούν να μας δώσουν άλλο αποτέλεσμα κάθε φορά, ανάλογα με το αν τις προορίζουμε για πρωινό ή βραδινό ντύσιμο.

MULTIPLE BAGS

Μία τάση που δεν πρόκειται να υιοθετήσουμε για την καθημερινότητά μας αλλά για "μία στο τόσο", για τις μέρες δηλαδή που έχουμε την όρεξη και τη διάθεση να τραβήξουμε όλα τα βλέμματα, σα να περπατάμε στο catwalk της Chanel ή των Dolce&Gabbana.

HOW TO

Ταιριάξτε τσάντες που έχουν το ίδιο χρώμα, άσχετα από το σχέδιο ή το μέγεθός τους, ώστε ναι μεν να δημιοργήσετε statement αλλά να μην είναι τόσο υπερβολικό, οπτικά, που να αγγίζει τα όρια του εκκεντρικού.

FRINGES

Δίνουν κίνηση, προσθέτουν χαριτωμένο ύφος και κάνουν κάθε σύνολο να δείχνει πολύ πιο ζωηρό και fun.

HOW TO

Επιλέξτε ένα κομμάτι με κρόσσια για τις μέρες που θέλετε να δώσετε ένα extra twist στο σύνολο της δουλειάς (αρκεί να είναι διακριτικά) ή φορέστε τα σε λίγο πιο έντονη εκδοχή όταν έχετε στο πρόγραμμα μία βραδινή έξοδο όπου θέλετε να μονοπωλήσετε το ενδιαφέρον.

PASTELS

Επιστρέφουν κάθε άνοιξη για να δώσουν μία νότα παραμυθιού στις εμφανίσεις μας, ειδικά μετά τα βαριά και σκουρόχρωμα κομμάτια του χειμώνα.

HOW TO

Αποχρώσεις του ροζ, του γαλάζιου και του φιστικί φοριούνται με λευκά και μπεζ και δίνουν ένα διοακριτικό αλλά πολύ όμορφο twist στο ντύσιμό μας ενώ φορεμένα σε total εκδοχή δίνουν ένα δυναμικό αποτέλεσμα που δεν θα το περιμέναμε εύκολα.

BOLD COLORS

Ακόμα πιο δυναμικά από τα παστέλ, τα έντονα χρώματα σε μεγάλες δόσεις απευθύνονται στις ακόμα πιο τολμηρές προσωπικότητες που δεν φοβούνται να γίνουν το επίκεντρο της προσοχής.

HOW TO

Σε total εκδοχή δεν θα σας αφήσει σε καμία περίπτωση να περάσετε απαρατήρητες, ενώ σε μικρότερες δόσεις θα τραβήξει το βλέμμα αλλά τόσο όσο.

CHECK PRINT

Το pattern που φωνάζει 80s έρχεται και πάλι στο προσκήνιο και πετάει τον αμιγώς χειμερινό του χαρακτήρα ώστε να μπορεί να σταθεί και στα ανοιξιάτικα σύνολά μας.

HOW TO

Για απλά και πιο καθημερινά σύνολα μπορείτε να φορέσετε ένα καρό κομμάτι με κάποιο ρούχο σε μονόχρωμο στιλ, ενώ για πιο statement εμφανίσεις, μη διστάσετε να συνδυάσετε το καρό μοτίβο με ένα άλλο pattern, όπως το ριγέ ή τα polka dots. Αρκεί να είστε προετοιμασμένες για πολλά βλέμματα.