HOPE MAGAZINE ISSUE 18

Insta Fitness 2018


Αφροδίτη Σακκά

25 Ιανουαρίου 2018

21433552-1613855452000492-1860300389170020352-n.jpg

Sjana Elise Earp

 

A post shared by SJANA ELISE EARP (@sjanaelise) on

Instagram: @sjanaelise

H Sjana Elise Earp προωθεί τις ευεργετικές ιδιότητες της yoga -τόσο για το σώμα όσο και για το μυαλό- στους 1,3 εκατομμύρια followers της στο Instagram. Ακολουθήστε τη για τις εντυπωσιακές φωτογραφίες της να κάνει yoga και surf σε μερικές από τις πιο όμορφες παραλίες της Αυστραλίας.

Amanda Bisk

 

A post shared by Amanda Bisk (@amandabisk) on

Instagram: @amandabisk

Όταν αυτή η πρώην Αυστραλέζα επικοντίστρια δεν βρίσκεται στο γυμναστήριο, ανεβάζει υπέροχα videos και φωτογραφίες της να κάνει στάσεις της yoga -πολύ συχνά με την παρέα των αξιολάτρευτων σκυλιών της.

Hannah Fallis Bronfman

Instagram: @hannahbronfman

H Bronfman είναι DJ και φανατική του fitness, με λογαριασμό στο Instagram που το αποδεικνύει. Ακολουθήστε τη για έμπνευση, tips και κόλπα για έξυπνη γυμναστική. Δεν θα απογοητευτείτε.

Kayla Itsines

 

A post shared by KAYLA ITSINES (@kayla_itsines) on

Instagram: @kayla_itsines

H Itsines απέκτησε 8,2 εκατομμύρια followers χάρη στο Bikini Body Guide της. Το σύστημα περιλαμβάνει απλές και γρήγορες ρουτίνες γυμναστικής, που μπορούν να ενσωματωθούν στο lifestyle κάθε πολυάσχολης γυναίκας -μητέρας, εργαζόμενης, φοιτήτριας κλπ. Ακολουθήστε την Itsines για φωτογραφίες πριν-και-μετά των μαθητών της, ονειρεμένο φαγητό και ταξίδια, αλλά και εξαιρετικά tips.

Kaisa Keranen

 

A post shared by Kaisa Keranen (@kaisafit) on

Instagram: @kaisafit

Η γυμναστική της Kaisa περιλαμβάνει τόση ενέργεια, που θα σας κάνει να ιδρώσετε και μόνο που κοιτάτε τις φωτογραφίες της. Έχετε βαρεθεί τα ίδια και τα ίδια στο γυμναστήριο; Ακολουθήστε τη Kaisa για πολλή fitness έμπνευση, που περιλαμβάνει και δημιουργικούς τρόπους να χρησιμοποιείτε τον εξοπλισμό του γυμναστηρίου.

Misty Copeland

 

A post shared by Misty Copeland (@mistyonpointe) on

Instagram: @mistyonpointe

Οι εκπληκτικές φωτογραφίες μπαλέτου και αξιοζήλευτης ευελιξίας της Misty θα σας υπενθυμίσουν να τεντώνεστε και να ηρεμείτε μετά από έντονη γυμναστική. Όλες θέλουμε να μπορέσουμε να φτάσουμε τα πόδια μας τόσο ψηλά ενώ στεκόμαστε, άλλωστε.

Amy Hopkinson

 

A post shared by Amy Hopkinson (@wellness_ed) on

Instagram: @wellness_ed

H digital editor του Women's Health, Amy Hopkinson, λατρεύει την έντονη γυμναστική, το κομψό αθλητικό στιλ και την πόλη που μένει, το Λονδίνο. Ακολουθήστε τη για την υπέροχη αισθητική και ένα μεγάλο ποσοστό έμπνευσης -συμπεριλαμβανομένων των inspiration quotes.

Tracy Anderson

Instagram: @tracyandersonmethod

Σε ότι αφορά τη γυμναστική των celebrities, συμπεριλαμβανομένης της Alessandra Ambrosio, η Tracy Anderson ξέρει καλύτερα απ' όλους. Η πρωτοπόρος του fitness είναι ιδιαίτερα γνωστή για το Tracy Anderson Method -μία σειρά από προγράμματα για υγεινό lifestyle που ταιριάζει σε κάθε επίπεδο.

Izabel Goulart

 

A post shared by Izabel Goulart (@izabelgoulart) on

Instagram: @izabelgoulart

To supermodel, Άγγελος της Victoria's Secret και φανατική του fitness, Izabel Goulart, απολαμβάνει μία ή δύο στάσεις της yoga όταν δεν περπατάει στην πασαρέλα. Επίσης, επισκέπτεται το γυμναστήριο παραπάνω από συχνά και της αρέσει να μοιράζεται τις επιτυχίες της στο Instagram, αποδεικνύοντας πως όπου κι αν βρίσκεται στον κόσμο, πάντα υπάρχει λίγος χρόνος για να γυμναστείς.

Kelsey Wells

 

A post shared by KELSEY WELLS (@kelseywells) on

Instagram: @kelseywells

Η προπονήτρια και μητέρα, Kelsey Wells, δημιούργησε το πρόγραμμα PWR για να βοηθήσει κι άλλες μητέρες να νιώσουν ξανά υπέροχα με το σώμα τους μετά τη γέννα. Ακολουθήστε τη για selfies στο γυμναστήριο που θα σας σηκώσουν άμεσα από τον καναπέ σας.