HOPE MAGAZINE ISSUE 9

Autumn jackets


MMEINTANI

7 Σεπτεμβρίου 2017

bomber-jackets-1-copy.jpeg

Ζακέτες, cardigans και jackets γίνονται τα transitional pieces για αυτή την περίοδο που ναι μεν η θερμοκρασία αρχίζει να πέφτει αλλά δεν είναι ακόμα καιρός για βαριά χειμωνιάτικα παλτό, επομένως καλούμαστε να βρούμε την πιο stylish και πρακτική ενδιάμεση λύση.

Ξεκινώντας από τα πιο ανάλαφρα για τις αρχές του φθινοπώρου και προχωρώντας σε λίγο πιο cozy και autumnal επιλογές, όσο περνάει ο καιρός και ο καιρός αρχίζει να το απαιτεί, παρακάτω μπορείτε να δείτε όλα τα κομμάτια-κλειδιά που θα πλαισιώσουν τα fall looks σας και θα θέσουν τις βάσεις για τον χειμώνα που έπεται.

Το κλασικό denim jacket

Από τα πρώτα και πιο διαχρονικά κομμάτια που βγάζουμε από τη ντουλάπα με το που αρχίσει να δροσίζει ο καιρός.

TIP: Συνδυάστε το με ένα επίσης τζιν κομμάτι από κάτω ακολουθώντας την πολύ μοντέρνα τάση του double denim.

Η πρακτική γκρι ζακέτα

Πρακτική, ζεστή και αρκετά cozy, μία γκρι ζακέτα ταιριάζει ιδανικά με οποιοδήποτε σχεδόν outfit, μιας και πρόκειται για μία απόχρωση της ουδέτερης παλέτας και μπορεί να ολοκληρώσει εύκολα κάθε εμφάνισή μας αυτή την περίοδο.

TIP: Προσθέστε μία ζώνη στη μέση για να της αλλάξετε λίγο το στιλ και να τονίσετε τη σιλουέτα σας.

Το φθινοπωρινό kimono

Ένα κομμάτι πασπαρτού αφού το φορέσαμε το καλοκαίρι είτε με τα denim shorts μας είτε σαν cover up για το μαγιό μας, το οποίο μπορεί εύκολα να ενταχθεί και στις πιο φθινοπωρινές μας εμφανίσεις.

TIP: Ποντάρετε σε πιο σκούρες επιλογές και σε πολυτελείς υφές όπως το μετάξι, για πιο upper αποτέλεσμα.

The bomber jacket

Ο πιο εύκολος τρόπος για να δώσουμε μια casual νότα σε ένα σύνολο, ακολουθώντας την τάση του athleisure που πλέον θεωρε΄τιαι κάτι σαν must στο κομμάτι του στιλ, μιας και το βλέπουμε πια σχεδόν σε όλα τα catwalks.

TIP: Εκτός από τον κλασικό συνδυασμό του με τζιν και T-shirts, δοκιμάστε να το φορέσετε επάνω από ένα απλό μαύρο slip dress, για να δώσετε και ένα sex appeal στο αποτέλεσμα.

Τα πρώτα leather jackets

Οι πρώτες δροσερές μέρες και νύχτες του φθινοπώρου επιτάσσουν στιλ και ροκ γοητεία, κάτι που μπορούμε εύκολα να πετύχουμε φορώντας ένα ελαφρύ jacket είτε από δέρμα είτε από patent leather που θυμίζει βινύλ.

TIP: Επιλέξτε μια μη αναμενόμενη απόχρωση, όπως το φλογερό κόκκινο που είναι μεγάλη τάση φέτος, ξεφεύγοντας λίγο από το κλασικό (αλλά πάντα chic) μαύρο.

Το ανάλαφρο cardigan

Τα πρώτα cardigans του φθινοπώρου έχουν ελαφριά υφή και χαρίζουν ζωντάνια και κίνηση στο ντύσιμό μας, ακολουθώντας τη πιο χαλαρή λογική αυτού του μήνα, πριν τα πολύ strict χειμερινά σύνολα.

TIP: Μία πιο έντονη απόχρωση θα χαρίσει φως στην εμφάνισή σας ακόμη κι αν το φορέσετε επάνω από ένα πιο σκούρο total σύνολο.

Ένα διαφορετικό blazer

Το κλασικό σακάκι γίνεται πιο μακρύ και παίρνει πιο relaxed χαρακτήρα, παραμένοντας όμως ιδανική επιλογή τόσο για τα office looks μας όσο και για περιστάσεις όπως μία πιο επίσημη έξοδος ή ένα κάλεσμα, όπου θέλουμε να δείχνουμε κομψές και cool ταυτόχρονα.

TIP: Προσθέστε αξεσουάρ σε πιο έντονο χρώμα, όπως ένα ζευγάρι κόκκινα booties ή μία shoulder bag σε βαθύ πράσινο.

SHOPPING GUIDE

[gallery-717424]