HOPE MAGAZINE ISSUE 9

Summer to Autumn


MMEINTANI

7 Σεπτεμβρίου 2017

summer-pieces-1.jpg

Τα καλά νέα είναι ότι μπορούμε κάλλιστα να το κάνουμε αυτό, ακόμη και τώρα που έχουμε ήδη μπει στον Σεπτέμβριο, την ιδανική περίοδο δηλαδή πριν μαζέψουμε όντως τα καλοκαιρινά, μέχρι να τα χρειαστούμε για την επόμενη θερινή σεζόν.

UNDERCOVER

Το fishnet trend το είδαμε πολύ το προηγούμενο φθινόπωρο και θα το δούμε και φέτος, ενώ είναι ένας εύκολος τρόπος να δώσουμε πιο χειμωνιάτικο ύφος σε ένα πιο καλοκαιρινό παντελόνι. Το μόνο που χρειάζεστε είναι ένα διχτυωτό καλσόν, το οποίο θα φορέσετε μέσα από το cropped παντελόνι σας ή μέσα από ένα τζιν με σκισίματα.

Μάλιστα, για ακόμα πιο ενδιαφέρον αποτέλεσμα με προσοχή στη λεπτομέρεια, μπορείτε αντί για δίχτυ να επιλέξετε κάποιο καλσόν με ένα πιο θηλυκό μοτίβο, όπως ένα σχέδιο με κενημένα λουλούδια, το οποίο θα φαίνεται μέσα από το παντελόνι και θα το κάνει ακόμα πιο ιδιαίτερο και μοντέρνο.

SUMMER (DRESS) RELOADED

Ένα summer dress μπορεί εύκολα να συνδυαστεί με πιο χειμωνιάτικα tops και να συνεχίσει με αυτόν τον τρόπο να μοιάζει κατάλληλο και για το φθινόπωρο. Για παράδειγμα, φορέστε το με ένα top σε στιλ ζιβάγκο και αυτόματα θα του δώσετε πολύ πιο σοφιστικέ στιλ απ’ ότι το καλοκαίρι.

Η τάση του dress over pants γνώρισε μεγάλη άνοδο τις περασμένες σεζόν, κάτι που συνεχίζει να διατηρεί και φέτος, αφού πρόκειται για μία αρκετά πρωτότυπη εκδοχή του layering που μας επιτρέπει να δώσουμε νέο ύφος και χρησιμότητα σε ένα φόρεμα της ντουλάπας μας.

Αν σας φαίνεται πολύ extreme μπορείτε να κάνετε πιο «ήσυχες» επιλογές, φορώντας για παράδειγμα ένα απλό καλοκαιρινό slip dress πάνω από το αγαπημένο σας τζιν. Το αποτέλεσμα θα είναι και πάλι ένα βήμα μπροστά, στιλιστικά.

SOCK-ING STYLE

Δεν υπάρχει ουσιαστικός κανόνας που να «απαγορεύει» να φοράμε τα καλοκαιρινά μας ψηλοτάκουνα τον χειμώνα, κάτι που μπορείτε όμως να κάνετε ώστε να δείχνουν πιο χειμερινά και παράλληλα να μην κρυώνετε, είναι να τα φορέσετε με ένα ζευγάρι καλτσάκια.

Πρόκειται εξάλλου για ακόμα μία τάση που βλέπουμε καιρό τώρα στο street style και αρχίζει να κερδίζει περισσότερη δυναμική ανάμεσα στις fashion lovers.

THE SHIRT WAY

Μία μακριά τουνίκ, ένα κομμάτι που πολλές από εμάς θεωρούμε essential για το καλοκαίρι, μπορεί να πάρει τη θέση του κλασικού λευκού (και όχι μόνο) πουκαμίσου, τουλάχιστον για τις αρχές φθινοπώρου.

Το πιο μακρύ της μήκος θα δώσει έξτρα ενδιαφέρον στο ντύσιμό σας ενώ μπορείτε να «παίξετε» με αυτό, είτε φορώντας την tucked in μέσα από το παντελόνι σας είτε προσθέτοντας μια ζώνη στη μέση αν θέλετε να τονίσετε λίγο τη σιλουέτα σας.