HOME SWEET HOME ΙΔΕΕΣ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗΣ

Έτσι θα γίνει το κλασικό σας σπίτι, μοντέρνο και εντυπωσιακό


23 Ιουλίου 2019

Έτσι θα γίνει το κλασικό σας σπίτι, μοντέρνο και εντυπωσιακό

Είτε βρεθήκατε να μένετε στο κλασικά διακοσμημένο σπίτι των γονιών σας, είτε είχατε επιλέξει αυτού του είδους τη διακόσμηση όταν πρωτομπήκατε, πλέον χρειάζεστε άμεσα μια αλλαγή. Η μοντέρνα διακόσμηση δεν είναι ούτε δύσκολη ούτε ακριβή. Ορίστε πώς θα την κατακτήσετε. Χρησιμοποιήστε large-scale ταπετσαρίες και υφάσματα με μαγάλα prints Τα μεγάλα σχέδια σε ταπετσαρίες και υφάσματα είναι μια μεγάλη τάση του 2017 που μπορείτε εύκολα να βάλετε στο σπίτι σας. Αν ο χώρος σας έχει πολλά κλασικά έπιπλα, μπορείτε να «ντύσετε» τον έναν σας τοίχο με ταπετσαρία που έχει μεγάλα prints. Αμέσως ο χώρος θα δείξει πολύ πιο μοντέρνος.

jenny.gr

Κρεμάστε σύγχρονα έργα τέχνης

Ένας πολύ απλός τρόπος για να μετατρέψετε ένα κλασικό σαλόνι (ή και ολόκληρο το σπίτι) σε μοντέρνο είναι να κρεμάσετε στους τοίχους σύγχρονα έργα τέχνης. Ψάξτε για πίνακες με χρώματα που να ταιριάζουν με τη διακόσμησή σας έτσι ώστε να δέσουν όμορφα μεταξύ τους.

Διαβάστε τη συνέχεια στο www.spirossoulis.com - the home issue, το μεγαλύτερο ελληνικό online περιοδικό αφιερωμένο αποκλειστικά στο σπίτι και τη διακόσμηση.

Μπείτε στην Κατηγορία Σπίτι για να διαβάσετε εκατοντάδες άρθρα με πανέξυπνες συμβουλές για κάθε χώρο του σπιτιού.

Δείτε ακόμη: Οικονομικοί τρόποι για να στολίσουμε τον τοίχο πίσω από την τηλεόραση