ΟΜΟΡΦΙΑ

Η beauty editor του #jennygr και τα αγαπημένα της skincare προϊόντα όσο #μένουμε_σπίτι


Ελένη Τσούτση

23 Μαρτίου 2020

Η beauty editor του #jennygr και τα αγαπημένα της skincare προϊόντα όσο #μένουμε_σπίτι

Το νέο μου γραφείο βρίσκεται στο σπίτι όπως των περισσοτέρων αυτή τη δύσκολη περίοδο. Σίγουρα πολλά πράγματα στην καθημερινή μου ρουτίνα έχουν αλλάξει όπως το να θέλω να ενημερώνομαι συνέχεια για ό,τι συμβαίνει (πάντα με τον σωστό τρόπο και ψύχραιμα) σχετικά με τον ιό αλλά και να θέλω να φροντίζω τον εαυτό μου πιο πολύ αφού οι μικρές χαρές έχουν μεγαλύτερη αξία τώρα μέσα στη μέρα μου.

Και τι σημαίνει αυτό; Για εμένα που γράφω για την ομορφιά, απολαμβάνω να δοκιμάζω νέα προϊόντα όπως κρέμες, μάσκες, serum και οτιδήποτε έχει να κάνει με την περιποίηση της επιδερμίδας. Το μακιγιάζ αυτή την περίοδο μένει λίγο πίσω. Αν και για να είμαι ειλικρινής μερικές φορές, πειραματίζομαι με τις νέες τάσεις της άνοιξης και ανυπομονώ για τη μέρα που θα μπορέσω να κάνω μια βόλτα στην ηλιόλουστη Αθήνα, έχοντας πετύχει την τέλεια γραμμή eyeliner. Αν αυτός δεν είναι στόχος, τότε ποιος είναι;

jenny.gr

Είναι μία καλή αφορμή λοιπόν για να δοκιμάσω περισσότερα προϊόντα που δεν είχα το χρόνο μέχρι πρότινος και να κάνω focus στη skincare routine μου. Μάλιστα, τοποθέτησα όλα τα αγαπημένα μου προϊόντα που χρησιμοποιώ αυτές τις μέρες σε ένα ράφι στο υπνοδωμάτιο ώστε να εμπνέει ακόμη πιο πολύ η όλη διαδικασία. Έτσι, με παρακινώ περισσότερο ώστε να μην αμελώ κανένα βήμα της περιποίησης μου.

jenny.gr

Αν ανήκετε και εσείς στην κατηγορία που μερικές φορές ξεχνάτε να βάλετε την κρέμα σας, δεν έχετε παρά να εφαρμόσετε το ίδιο tip.

Παρακάτω, θα βρείτε όλα τα beauty items που έχω ξεχωρίσει και έχω βάλει στην καθημερινή μου ρουτίνα.

#1. Lancaster, Skin Life Night Recovery Cream & Hydra Serum

jenny.gr

H βραδινή μου ρουτίνα έχει δύο πρωταγωνιστές, την κρέμα νυκτός και το serum από τη σειρά Skin Life της Lancaster. Εφαρμόζω σε όλο μου το πρόσωπο με κυκλικές κινήσεις το serum, χωρίς να ξεχνώ τον λαιμό και το ντεκολτέ και συνεχίζω με την κρέμα νυκτός.

#2. La Prairie, Skin Caviar Luxe Eye Cream

jenny.gr

Αυτή η κρέμα ματιών της La Prairie είναι από τις αγαπημένες μου, αφού απορροφάται γρήγορα, αφήνοντας την επιδερμίδα μου γύρω από τα μάτια απαλή και σφριγηλή. Χρησιμοποιώ τον παράμεσο και απλώνω την κρέμα με ταμποναριστές κινήσεις από μέσα προς τα έξω.

#3. Korres, Ahas & Enzymes Resurfacing Mask

jenny.gr

Η μάσκα Ahas & ένζυμα του Korres όχι μόνο καθαρίζει σε βάθος την επιδερμίδα μου, αλλά παράλληλα βοηθά στη σύσφιξη των πόρων. Έχει κόκκους από ρόδι που αποτοξινώνει την επιδερμίδα και την ανανεώνει. Την χρησιμοποιώ 1 με 2 φορές την εβδομάδα και νιώθω το δέρμα μου πιο λαμπερό και καθαρό.

#4. La Roche - Posay, Effaclar Duo 

jenny.gr

Η συγκεκριμένη κρέμα είναι από τις αγαπημένες μου αφού αισθάνομαι ότι ταιριάζει απόλυτα με τον τύπο της επιδερμίδας μου. Έχει επανορθωτική φροντίδα κατά των ατελειών, των φραγμένων πόρων και των σημαδιών για το λιπαρό δέρμα με τάση ακμής, ό,τι ακριβώς χρειάζομαι. 

#5. Thank you Farmer, Soothing Gel Mask

jenny.gr

Αυτές τις μέρες έχω δοκιμάσει αρκετές μάσκες και μια από αυτές που ξεχώρισα είναι η Soothing Gel Mask, την οποία την αφήνω σαν μάσκα ύπνου όλο το βράδυ και όταν ξυπνήσω νιώθω την επιδερμίδα μου αναζωογονημένη και βαθιά ενυδατωμένη. 

#6. Nivea, Κρέμα χέριων βούτυρο καριτέ

jenny.gr

H κρέμα NIVEA smoothcare με πλούσια σύνθεσή με βούτυρο καριτέ ενδυναμώνει την επιδερμίδα, διατηρώντας τα χέρια και τις παρανυχίδες απαλές. Ακριβώς ότι θέλω αυτές τις μέρες, που πλένουμε ασταμάτητα τα χέρια μας.

#7. Frezyderm, Revitalization Hydrogel Eye Patch

jenny.gr

Αναζωογονητική μάσκα ματιών για το κουρασμένο και ευαίσθητο δέρμα της περιοχής κάτω από τα μάτια με ευχάριστη αίσθηση δροσιάς. Δεν είναι άλλωστε λίγες οι μέρες που ξενυχτάω, βλέποντας σειρές Netflix.

 #8. Nivea, Body Souffle Coconut

jenny.gr

Η ενυδάτωση είναι ίσως το πιο σημαντικό τελετουργικό ομορφιάς για μια όμορφη και λαμπερή επιδερμίδα. Μένοντας στο σπίτι, τα ζεστά ντους είναι για μένα η απόλυτη χαλάρωση. Δεν ξεχνώ ποτέ να απλώσω την κρέμα σώματος ώστε να νιώθω την επιδερμίδα μου απαλή και μεταξένια. 

Αφιερώστε κι εσείς χρόνο στην περιποίηση της επιδερμίδας σας όσο μένετε σπίτι και δείτε τόσο την επιδερμίδα σας όσο και τη διάθεσή σας να αλλάζουν.

#Stayhome
#Staypositive

#jennygrstayshome

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.