CELEBRITIES MEN’S POINT

H κόρη της Katy Perry μπορεί να μην γεννήθηκε ακόμα, έχει όμως ήδη παρατσούκλι


16 Ιουλίου 2020

H κόρη της Katy Perry μπορεί να μην γεννήθηκε ακόμα, έχει όμως ήδη παρατσούκλι

Ίσως δεν προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι η Katy Perry μπορεί να αποδειχθεί η πιο αστεία μαμά. Η ποπ σταρ αποκαλύπτει έναν άλλο τρόπο που σχεδιάζει να κάνει τη μητρότητα χιουμοριστική. Η Perry λίγο πριν γεννήσει, αποκάλυψε το ψευδώνυμο που έδωσε στην αγέννητη ακόμα κόρη της.

«Την αποκαλώ Kicky Perry. Λατρεύω το λογοπαίγνιο», είπε και αναφέρεται στις κλωτσιές του μωρού στην κοιλιά της. Ακόμα και όταν η Kicky συνεχίζει να μεγαλώνει και να ετοιμάζεται για την είσοδό της στον κόσμο, η τραγουδίστρια παραμένει δραστήρια. «Είμαι πραγματικά ενεργή τώρα και οι γιατροί μου λένε να συνεχίσω».

https://instagram.com/p/CCKB26Bn9ba/

«Χορεύω λοιπόν, τραγουδάω πολύ». Σε μια άλλη πρόσφατη συνέντευξη στο The Graham Norton Show (μέσω της Evening Standard), η τραγουδίστρια είπε ότι «μαθαίνει γρήγορα πώς να γίνει μαμά», ενώ πέρασε την καραντίνα με μικρά παιδιά στο περιβάλλον της. Επίσης, περνούσε πολύ χρόνο με τον Bloom και τον εννιάχρονο γιο του, Flynn Bloom, τον οποίο μοιράζεται με την πρώην σύντροφο του, Miranda Kerr.

«Τα παιδιά στρέφονται προς εμένα μέσα από τη μουσική μου, οπότε έχω συνηθίσει, αλλά αυτό που δεν θα συνηθίσω ποτέ είναι να με ξυπνούν πολύ νωρίς το πρωί ενώ κοιτάζουν από το πλάι του κρεβατιού μου».

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.