CELEBRITIES MEN’S POINT

Το φαινόμενο Snackman και 5 ψυχολογικά tricks για να πετύχετε αυτό που θέλετε


18 Δεκεμβρίου 2020

Το φαινόμενο Snackman και 5 ψυχολογικά tricks για να πετύχετε αυτό που θέλετε

Καθημερινά, εμπλεκόμαστε σε πολλές υποθέσεις που καταλήγουν πολλές φορές σε διενέξεις και συγκρούσεις. Εάν θέλετε να αποφύγετε έναν τσακωμό με τον συνάδελφό σας, ένα φιλικό σας πρόσωπο ή τη γυναίκα σας, δεν έχετε παρά να εμπνευστείτε από τα παρακάτω tricks για να πετύχετε αυτό ακριβώς που επιθυμείτε εκείνη την ώρα!

Ας ξεκινήσουμε όμως, με το φαινόμενο Snackman

Αυτό το κόλπο έγινε γνωστό χάρη σε ένα διάσημο video που κυκλοφόρησε στο internet στο οποίο δύο άτομα που τσακωνόντουσαν σε ένα τρένο, σταμάτησαν όταν εμφανίστηκε ένας τρίτος άνθρωπος. Ακούγεται απίθανο, αλλά υπάρχει άλλη μία πληροφορία: ο τρίτος άνθρωπος που ονομάστηκε Snackman, έτρωγε. Φαίνεται πως, χωρίς να το συνειδητοποιούν, οι άνθρωποι ηρεμούν και γίνονται λιγότερο επιθετικοί, παρουσία κάποιου που τρώει.

Πώς να περάσετε μέσα από ένα πλήθος ανθρώπων

Αν χρειαστεί να περάσετε μέσα από ένα ανθρώπινο πλήθος, συγκεντρωθείτε στο στόχο με τα μάτια σας. Θα εκπλαγείτε από το πόσο εύκολα θα τα καταφέρετε. Προσοχή: πιάνει μόνο αν δε φοράτε γυαλιά ηλίου και δεν κοιτάτε το κινητό σας.

Πώς να ηρεμήσετε τον αντίπαλό σας

Σας έχει τύχει να έχετε άγχος για συνάντηση με κάποιον που σας αντιπαθεί; Αν αισθάνεστε ότι κάποιος στοχεύει στο να σας επιτεθεί ή να σας κάνει να νιώσετε άβολα, καθίστε δίπλα του. Όταν θα σας απευθύνει το λόγο, θα χρειαστεί να στραφεί προς εσάς, οπότε είτε θα νιώσει ενοχές, είτε η αίσθηση εγγύτητας θα τον αποτρέψει από το να πει πολύ άσχημα πράγματα.

Πώς να κάνετε κάποιον να μιλήσει

Οποτεδήποτε κάποιος μοιάζει να σας κρύβει κάτι, μην τον ρωτάτε ξανά και ξανά. Απλώς κοιτάξτε τον στα μάτια. Η εκτεταμένη οπτική επαφή θα τον κάνει να νιώσει άβολα και ενοχικά με την πιθανότητα να πει ψέματα, οπότε θα πει την αλήθεια.

Μιλήστε σε συγκεκριμένο αυτί

Οι λέξεις που ακούμε από το αριστερό αυτί επηρεάζουν το συναίσθημά μας, ενώ οι λέξεις που ακούμε από το δεξί, επηρεάζουν τις λογικές αποφάσεις μας. Επομένως είναι καλύτερα να ρωτήσετε κάτι επαγγελματικό όταν κάθεστε στα δεξιά κάποιου, ενώ οι εξομολογήσεις σας καλύτερα είναι να φτάνουν στο δεξί αυτί του.

Πείτε το όνομά τους

Οι άνθρωποι ακούνε το όνομά τους σαν μουσική, οπότε τείνουν να νιώθουν όμορφα και οικεία με τους ανθρώπους που το χρησιμοποιούν αρκετά. Μπορείτε να το δοκιμάσετε με το πρόσωπο που σας αρέσει.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.