CELEBRITIES MEN’S POINT

Τι αποκαλύπτουν τα δάχτυλα των ποδιών σας για την προσωπικότητά σας


9 Ιανουαρίου 2021

Τι αποκαλύπτουν τα δάχτυλα των ποδιών σας για την προσωπικότητά σας

Όσο περίεργο και αν ακούγεται, τα δάχτυλα των ποδιών σας μπορούν πραγματικά να αποκαλύψουν μερικά χαρακτηριστικά της προσωπικότητά σας.

Για ποιο λόγο όμως τα δάχτυλα των ποδιών; Παρόλο που μπορεί να φαίνονται ασήμαντα, είναι ένα ζωτικό μέρος του ανθρώπινου σώματος, παρέχοντας την πολύτιμη σε όλους ισορροπία. Χωρίς αυτά δεν θα περπατάγαμε ούτε θα τρέχαμε με την ίδια ευκολία. Έτσι λοιπόν παρακάτω θα μάθετε τι αποκαλύπτει το σχήμα των δαχτύλων στα πόδια σας για την προσωπικότητά σας.

Τετράγωνα δάχτυλα

Τα τετράγωνα δάκτυλα σημαίνουν ότι και τα πέντε δάκτυλα είναι σχεδόν το ίδιο μήκος, με ένα μεγάλο δάκτυλο που είναι ελαφρώς μεγαλύτερο, σχηματίζοντας ένα τετράγωνο σχήμα. Εάν λοιπόν έχετε το συγκεκριμένο σχήμα είστε ειλικρινείς, πρακτικοί και αναλύετε προσεκτικά κάθε απόφασή σας. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να είστε εξαιρετικοί στην επίλυση των συγκρούσεων.

Εξαιρετικά μικρά δάχτυλα

Είστε πνευματικοί και επαναστάτες. Σας αρέσει η περιπέτεια γι αυτό και βαριέστε εύκολα. Προσπαθείτε να δοκιμάζετε καινούρια πράγματα και πολλές φορές σας ακολουθούν και όσοι βρίσκονται γύρω σας.

Φαρδιά δάxτυλα με κενό μεταξύ τους

Αγαπάτε τα ταξίδια και αναζητάτε νέες εμπειρίες. Δεν μπορείτε να παραμείνετε ριζωμένοι σε ένα σημείο για πολύ καιρό και είστε πάντα εν κινήσει.

Πόδια πολεμιστών, ένα μακρύ μεγάλο δάχτυλο και τέσσερα άλλα δάχτυλα με σχετικά παρόμοιο μήκος

Είστε πολύ κοινωνικοί και αγαπάτε τις κοινωνικές εκδηλώσεις. Δεν αποφεύγετε τις αντιπαραθέσεις και τείνετε να εισάγετε θερμά επιχειρήματα πάνω σε θέματα που υποστηρίζετε.

Πόδι φλόγας, όταν το δεύτερο δάχτυλο είναι μεγαλύτερο από τα υπόλοιπα

Είστε δημιουργικοί και ενεργητικοί, αλλά μερικές φορές αρκετά παρορμητικοί. Έχετε πάντα ενδιαφέροντα σχέδια και διασκεδάζετε τους γύρω σας.

Μυτερά δάχτυλα

Οι άνθρωποι με μυτερά δάχτυλα είναι συνήθως τα μαύρα πρόβατα της οικογένειας, γιατί πολλοί πιστεύτουν πως είναι απίθανο να επιτύχουν κάτι σπουδαίο στη ζωή τους.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.