CELEBRITIES MEN’S POINT

Οι 5 βερμούδες που χρειάζεστε στην καλοκαιρινή ντουλάπα σας


The Jennettes

17 Ιουνίου 2021

Οι 5 βερμούδες που χρειάζεστε στην καλοκαιρινή ντουλάπα σας
Οι 5 βερμούδες που κάθε άνδρας χρειάζεται

Όταν φεύγετε από την ρουτίνα της καθημερινότητας θέλετε να είσαι χαλαροί και άνετοι. Κάθώς η θερμοκρασία ανεβαίνει και ο υδράργυρος χτυπάει κόκκινο, χρειάζεστε ρούχα άνετα και δροσερά. 

Τι καλύτερο λοιπόν από μία βερμούδα η οποία συνδυάζει άνεση και στιλ και ταυτόχρονα σας κρατά δροσερούς και στιλάτους; 'Ετσι θα απολαμβάνετε κάθε στιγμή του καλοκαιριού στον υπέρτατο βαθμό.

Πόσες και ποιες βερμούδες χρειάζεστε όμως για να είστε στιλάτοι αυτό το καλοκαίρι; 5 είναι αρκετές και σας καλύπτουν σε όλες τις περιστάσεις, στην πόλη και στις διακοπές,  από την πιο casual σε ένα καλοκαιρινό event.

1. H cargo

Ή αλλιώς με τσέπες. Σε μπεζ ή χακί απόχρωση η cargo βερμούδα εκτός από πρακτική και στιλάτη είναι ιδανική για casual εμφανίσεις.

jenny.gr

Lee

2. H υφασμάτινη

 Από την μία συνδυάζει αίσθημα άνεσης και δροσιάς και από την άλλη διατηρεί έναν ελαφρώς πιο επίσημο χαρακτήρα που την καθιστά ιδανική ακόμα και για μια ιδιαίτερη περίσταση. Συνδυάστε με πουκάμισο και ζώνη.

jenny.gr

ESPRIT

3. Η denim

Το απαραίτητο στιλ για κάθε μέρα, όλη μέρα. Αποφύγετε τα πολύ έντονα ξεβάμματα και σκισίματα και προτιμήστε μια κλασική εκδοχή.

jenny.gr

Lee

4. H αθλητική

Η αθλητική βερμούδα είναι από τις μεγαλύτερες τάσεις φέτος και φοριέται πολύ πιο πέρα από το γυμναστήριο και την προπόνηση.

jenny.gr

Timberland

5. Η λινή

Μια βερμούδα με λινό στην σύνθεσή της είναι πολύ κομψή επιλογή για κάθε καλοκαίρι. Κάθε ενημερωμένος άνδρας χρειάζεται μία στην ντουλάπα του.

jenny.gr

ESPRIT 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.