Πώς να φορέσετε σωστά τη βερμούδα

The Jennettes
Παρασκευή, 02 Ιουλίου 2021

Τα αντρικά σορτς και βερμούδες είναι από τα ρούχα που διχάζουν. Από την μία μας γλιτώνουν από την ζέστη και χαρίζουν άνεση, αλλά από την άλλη δεν πηγαίνουν όλα σε όλους. Το μήκος και η γραμμή τους είναι από αυτά που μας προβληματίζουν και διστάζουμε κάθε φορά που θέλουμε να φορέσουμε μια βερμούδα.

Ποιο είναι το σωστό μήκος

Το σωστό των shorts τελειώνει ακριβώς πάνω από το γόνατο. Οιγυναίκες συμφωνούν πως ένα μέτριο μήκος -ούτε πολυ κοντό και αποκαλυπτικό, ούτε πολύ μακρύ- είναι το καλύτερο.

Οι βερμούδες συνδυάζονται με πολλά άλλα ρούχα, όπως T-shirts, μπλουζάκια polo και πουκάμισα (ακόμα και χαβανέζικα), ενώ με το κατάλληλο παπούτσι κάθε φορά μπορούν να φορεθούν από την παραλία μέχρι έναν καλοκαιρινό γάμο.

Ουδέτερες αποχρώσεις

Επενδύστε σε βερμούδες και σορτς με ουδέτερα χρώματα, που είναι πιο ευκολοφόρετα και safe. Μπεζ, μαύρο, μπλε, γκρι ενδείκνυνται για αμέτρητους συνδυασμούς. Αν πάλι θέλετε να ξεφύγετε από τα συνηθισμένα οι πιο muted αποχρώσεις του γαλάζιου και της μέντας είναι επίσης πολύ κομψές.

Η ζώνη

Μην υποτιμάτε την αξία μιας δερμάτινης ζώνης.  Δεν είναι πάντα απαραίτη, όμως υπάρχουν φορές που μπορεί πραγματικά να κάνει την διαφορά σε μια εμφάνιση.