CELEBRITIES MEN’S POINT

6+1 γυαλιά οράσεως που θα απογειώσουν το στυλ σας


The Jennettes

9 Αυγούστου 2021

6+1 γυαλιά οράσεως που θα απογειώσουν το στυλ σας
Τα ανδρικά γυαλιά μυωπίας είναι εξίσου σημαντικά με τα γυαλιά ηλίου, ώστε να έχουμε ένα προσεγμένο και κομψό στυλ. Πολλοί είναι εκείνοι όμως που δεν δίνουν την απαιτούμενη προσοχή στο στυλ του σκελετού που επιλέγουν και καταλήγουν να χαλάνε όλη τους την εικόνα.

Τα ανδρικά γυαλιά μυωπίας είναι εξίσου σημαντικά με τα γυαλιά ηλίου, ώστε να έχουμε ένα προσεγμένο και κομψό στυλ.

Πολλοί είναι εκείνοι όμως που δεν δίνουν την απαιτούμενη προσοχή στο στυλ του σκελετού που επιλέγουν και καταλήγουν να καταστρέφουν όλη τους την εικόνα.

Η εικόνα του «nerd» που έχουμε συνηθίσει να συνδέουμε με κάποιον που φορά γυαλιά είναι παρελθόν, καθώς πλέον αποτελεί μια από τις πιο hot τάσεις στην μόδα και μάλιστα πολλοί είναι εκείνοι που - χωρίς να έχουν μυωπία - φορούν μοδάτους σκελετούς για να ολοκληρώσουν το look τους!

Πάμε να τους δούμε!

1. Διάφανα

jenny.gr

Σχεδόν αόρατα, προσδίδουν ένα funky vibe στο look σας και σας κάνουν να ξεχωρίζετε!

2. Στρογγυλά

Τα στρογγυλά γυαλιά μυωπίας ταιριάζουν καλύτερα σε πρόσωπα με γωνίες και καταφέρνουν να δώσουν έναν άλλον αέρα, πιο μοντέρνο και νεανικό στο look σας!

3. Vintage

jenny.gr

Τα vintage γυαλιά μεταφέρουν απευθείας το look σας σε μια άλλη εποχή και δίνουν ένα ρομαντικό vibe στο στυλ σας που θα αρέσει σε κάθε γυναίκα!

4. Κλασικά τετράγωνα

jenny.gr

Αποτελούν σταθερή αξία στην επιλογή σκελετών γυαλιών οράσεως. Είναι εξάλλου τα γυαλιά που έκανε διάσημα ο Clark Kent - ή ο αγαπημένος σε όλους, Superman!

5. Ταρταρούγα

Άλλη μια σταθερή αξία, τόσο στα γυαλιά οράσεως, όσο και στα γυαλιά ηλίου, είναι αυτήν την φορά στο χρώμα και είναι τα ταρταρούγα! Κάνουν κάθε look να ξεχωρίζει και ταιριάζουν με κάθε απόχρωση δέρματος και μαλλιών!

6. Aviator

jenny.gr

Εξαιρετικά διάσημα τον τελευταίο καιρό, είναι ένα πολύ αρρενωπό στυλ γυαλιών που εξαιτίας του ιδιαίτερου σχήματός τους, κάνουν αμέσως αυτόν που τα φορά να ξεχωρίζει!

7. Oversized

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Just Bardo (@just_bardo)

Τα oversized γυαλιά αποτελούν σίγουρα ένα fashion statement και βοηθούν να «κλέψετε» όλες τις εντυπώσεις!

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.