CELEBRITIES MEN’S POINT

Boat shoes: Τα καλοκαιρινά παπούτσια που δεν θα αποχωριστείς ούτε τον χειμώνα


Εύα Κονδύλη

18 Αυγούστου 2021

Boat shoes: Τα καλοκαιρινά παπούτσια που δεν θα αποχωριστείς ούτε τον χειμώνα
Σε έναν κόσμο γεμάτο από sneakers σε όλα τα σχέδια και χρώματα, απομένει λίγος χώρος για άλλα παπούτσια και ειδικά των θρυλικών boat shoes. Έτσι όμως και φορεθούν, θα γίνει αμέσως κατανοητό ότι αυτό που προσφέρει είναι πολύ μεγαλύτερο από μόδα!

Οκ. Ίσως πρόκειται για ένα από τα πιο παρεξηγημένα παπούτσια όλων των εποχών και αυτό ίσως γιατί έχει συσχετιστεί με ένα πιο «μπαμπαδίστικο» στιλ.

Σε έναν κόσμο γεμάτο από sneakers σε όλα τα σχέδια και χρώματα, απομένει λίγος χώρος για άλλα παπούτσια και ειδικά όταν πρόκειται για τα θρυλικά boat shoes. Έτσι όμως και φορεθούν, θα γίνει αμέσως κατανοητό ότι αυτό που προσφέρουν είναι πολύ μεγαλύτερο από μόδα!

Ποια είναι η ιστορία τους; Το όνομά του υποδηλώνει ότι πρόκειται για κάτι καλοκαιρινό. Ένα παπούτσι που έχει φτιαχτεί για να φοριέται στο κατάστρωμα ενός ιστιοπλοϊκού ή ενός yacht και κάνει τις βόλτες στο νησί πιο άνετες και στιλάτες από ποτέ. 

Δεν είναι τυχαίο εξάλλου που οι μεγαλύτεροι σταρ όλων των εποχών - αλλά και «πρωτεργάτες» του ανδρικού στιλ - όπως ο David Beckham, o Brad Pitt και ο Ryan Reynolds, τα επιλέγουν για τις πιο κομψές εμφανίσεις τους!

Όμως τα boat shoes προορίζονται και για χειμώνα. Φτιαγμένα από σκληρό δέρμα, σε σκούρα καφέ, μπλε και λαδί χρώματα, είναι ιδανικά για μοναδικές εμφανίσεις συνδυασμένα με τα πάντα: Από jean, σε υφασμάτινα παντελόνια, κοτλέ και cargo! 

Και εντάξει, μπορεί οι περισσότεροι να μην είναι έχουμε ούτε ιστιοπλοϊκό, ούτε yacht, ούτε καν μια ψαρόβαρκα, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορούμε να «κλέψουμε» λίγο από την αίγλη και την κομψότητα που αποφέρουν!

Πηγή cover: Instagram

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.