CELEBRITIES MEN’S POINT

Οι μεγαλύτεροι μύθοι γύρω από το ανδρικό ντύσιμο


The Jennettes

20 Αυγούστου 2021

Οι μεγαλύτεροι μύθοι γύρω από το ανδρικό ντύσιμο
Το στυλ σε έναν άνθρωπο είναι κάτι που βγαίνει από μέσα του. Παρόλα αυτά αναζητούμε διαρκώς μερικές συμβουλές που θα μπορούσαν να το αναβαθμίσουν. Μερικά tips όμως που όλοι έχουμε ακούσει για το ανδρικό στυλ δεν είναι τίποτα άλλο, παρά μύθοι.

Το στυλ σε έναν άνθρωπο είναι κάτι που βγαίνει από μέσα του. Παρόλα αυτά αναζητούμε διαρκώς συμβουλές που θα μπορούσαν να το αναβαθμίσουν. Μερικά tips όμως που όλοι έχουμε ακούσει για το ανδρικό στυλ δεν είναι τίποτα άλλο, παρά μύθοι.

Μην αφήνεις λοιπόν τον εαυτό σου να δεσμεύεται από κανόνες ντυσίματος που στην πραγματικότητα δεν θα πάνε το στυλ σου σε άλλο επίπεδο!

jenny.gr

Τα ρούχα δείχνουν πιο ωραία στο λεπτό σώμα

Όχι, δε χρειάζεται να είσαι γυμνασμένος για να αναδείξεις τα ρούχα τα οποία φοράς. Αυτό που έχεις να κάνεις είναι να εντοπίσεις τα δυνατά σημεία στο σώμα σου και να τα αναδείξεις. Το να κάνεις λοιπόν τη σωστή επιλογή ρούχων για το σωματότυπό σου είναι το κλειδί για να δείχνεις σικ.

jenny.gr

Το να ντυθείς καλά απαιτεί χρήματα

Δε χρειάζεται να ξοδεύεις μια περιουσία στα ρούχα σου για να ντύνεσαι καλά. Μπορεί συνήθως τα ακριβά ρούχα να είναι καλύτερης ποιότητας αλλά αυτός δεν είναι ο κανόνας. Πλέον, υπάρχουν πολλές προσιτές εταιρείες ρούχων στις οποίες θα βρεις οικονομικά αλλά και ποιοτικά ρούχα, όπως επίσης μην ξεχνάς και το thrifting!

jenny.gr

Πρέπει να ακολουθείς πάντα την μόδα

Το να είσαι ντυμένος πάντα σύμφωνα με τις τελευταίες λέξεις της μόδας δε σε κάνε απαραίτητα στιλάτο. Εξάλλου, πολλές τάσεις αποδεικνύονται αποτυχία κάποιο καιρό μετά. Σίγουρα μπορείς να εμπλουτίσεις τη ντουλάπα σου με μοντέρνα κομμάτια αλλά μερικά κλασικά ρούχα πρέπει να υπάρχουν επίσης.

jenny.gr

Δεν μπορείς να φορέσεις αθλητικά παπούτσια με τα πάντα

Κι όμως μπορείς! Με το σωστό styling και τα παπούτσια σε πολύ καλή κατάσταση, μπορείς να δώσεις την ιδιαίτερη πινελιά σε κάθε outfit.

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.