CELEBRITIES MEN’S POINT

Πώς θα αραιώσεις (με μέτρο) τα πυκνά σου φρύδια


9 Σεπτεμβρίου 2021

Πώς θα αραιώσεις (με μέτρο) τα πυκνά σου φρύδια
Καλό είναι να ακολουθήσεις τα παρακάτω βήματα για να μην αντικρίσεις κάποια «παράξενη» αλλαγή επάνω τους στον καθρέφτη. 

Ήρθε η στιγμή να παραδεχτείς πως πειράζεις τα φρύδια σου και χρησιμοποιείς οποιονδήποτε τρόπο για να απαλλαγείς από την πυκνότητά τους.

Ωστόσο, το αποτέλεσμα κάποιες φορές μπορεί να μην είναι όπως ακριβώς περίμενες οπότε καλό είναι να ακολουθήσεις τα παρακάτω βήματα για να μην αντικρίσεις μετά από διάφορους πειραματισμούς, κάποια «παράξενη» αλλαγή επάνω τους στον καθρέφτη. 

Να σημειώσουμε πως μπορεί να ανήκεις στην κατηγορία που δεν χρειάζεται να τα πειράξεις οπότε καλό είναι να αφήσεις στην άκρη τα πειράματα. Εάν πάλι πιστεύεις ότι τα φρύδια σου ενώνονται και πυκνώνουν σε υπερβολικό βαθμό, τότε πριν πάρεις στα χέρια σου το τσιμπιδάκι της κοπέλας σου, παρατήρησε καλά την εικόνα τους. 

Μπορείς να τραβήξεις με προσοχή τις τρίχες που ενώνονται ακριβώς πάνω από τη μύτη σου ενώ σημαντικό είναι να περιοριστείς στο τσιμπιδάκι, άντε και στο ψαλιδάκι. Μη διανοηθείς να βάλεις ξυραφάκι ή trimmer. Το μόνο αποτέλεσμα θα είναι να διπλασιαστούν σε λίγο διάστημα αντί να εξαφανιστούν. 

Εάν οι τρίχες είναι πυκνές και μακριές, τότε μπορείς να χρησιμοποιήσεις και ψαλίδι αλλά με προσοχή! Έτσι, θα μπορέσεις να κοιτάξεις άφοβα στον καθρέφτη και δηλώνουμε με σιγουριά πως το αποτέλεσμα θα σε δικαιώσει. 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.