ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Microblading, περιποίηση και μακιγιάζ φρυδιών: Οι διαφορές και το αποτέλεσμα


30 Μαΐου 2021

Microblading, περιποίηση και μακιγιάζ φρυδιών: Οι διαφορές και το αποτέλεσμα

Στα πρώτα χρόνια της ζωής μας, τα φρύδια μαρτυρούν το «σχέδιο ομορφιάς» της φύσης για μας. Είναι πυκνά, ζωηρά και η παρέμβαση σε αυτά μοιάζει πραγματικά περιττή. Όσο ο χρόνος προχωρά, οι πειραματισμοί στο σχήμα τους γίνονται μέρος της ρουτίνας. Ε, λοιπόν, αυτοί οι πειραματισμοί είναι που κλέβουν λίγο από τον πλούτο της τρίχας και αλλάζουν την (σοφή) δομή του προσώπου.

Σας έχω μιλήσει πολλές φορές για τον ρόλο που έχω ως επαγγελματίας. Όσο πιο νωρίς με επισκεφθεί κάποιος στη ζωή του, τόσο πιο γρήγορα θα καταφέρει να αποφύγει τις λάθος κινήσεις που θα οδηγήσουν σε απογοήτευση και θα αδικήσουν το πρόσωπό του. 

Ο ρόλος μου δεν είναι μόνο η εφαρμογή τεχνικών ημιμόνιμου μακιγιάζ. Προσφέρω μια νέα οπτική στον τρόπο που κάποιος βλέπει τα χαρακτηριστικά του προσώπου του και τις δυνατότητες που έχει να τα αλλάξει προς το καλύτερο.

jenny.gr

Το Microblading για μένα είναι «επανάσταση» στον τομέα του ημιμόνιμου μακιγιάζ που χαρίζει πάντα λύσεις με διάρκεια στο χρόνο. Είναι ο σίγουρος δρόμος για την συμμετρία των φρυδιών και την ανάκτηση της φυσικότητάς τους. Η επίτευξη της ολοκληρωμένης εικόνας τους. Με το Microblading, έρχεται η ισορροπία που είχε διαταραχθεί από βεβιασμένες και επιπόλαιες κινήσεις του παρελθόντος αλλά και η ανάκτηση της αυτοπεποίθησης μετά από δυσκολίες που έχουν μεσολαβήσει (π.χ. αλωπεκία) και έχουν αλλοιώσει (ή και «εξαφανίσει») την εικόνα των φρυδιών. Με το Μicroblading, τα φρύδια αποκτούν καμπύλες και ζωηράδα, γεμίζουν το βλέμμα και βρίσκονται σε αρμονία με τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά του προσώπου. Τα μολύβια πάνε στην άκρη.

Στο μακιγιάζ φρυδιών, υπάρχει μια εντελώς διαφορετική φιλοσοφία. Τα φρύδια δεν «αποκτούν» κάποιο χαρακτηριστικό, το δανείζονται. Δηλαδή δεν υπάρχει καμία σταθερότητα στην εικόνα τους. Τα φρύδια βρίσκουν προσωρινά μια ταυτότητα μέσα από προϊόντα μακιγιάζ. Μπορούν είναι όσο μακριά και έντονα επιθυμούμε. Μπορούμε να «σβήσουμε» κάποιο χαρακτηριστικό τους ή να δημιουργήσουμε ένα άλλο (π.χ. καμπυλότητα).

jenny.gr

Τέλος, στην περιποίηση φρυδιών αξιοποιούμε την «πρώτη ύλη» που υπάρχει διαθέσιμη. Με σταθερές και στοχευμένες κινήσεις «προφυλάσσουμε» το υπάρχον σχήμα των φρυδιών ή παρεμβαίνουμε σε αυτό (αν οι τριχούλες είναι τόσες που μας το επιτρέπουν) και το αναδεικνύουμε. 

Σίγουρα, το χέρι ενός ειδικού είναι αυτό που χρειάζεστε για το μέγιστο αποτέλεσμα και τη μεγαλύτερη διάρκεια! 

Ευχαριστούμε πολύ την Brow Expert κυρία Σταυρούλα Γιαννούλη για τις πολύτιμες συμβουλές της.

Stavroula Giannouli

3ης Σεπτεμβρίου 99

210 8253469/422

www.stavroulagiannouli.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.