CELEBRITIES MEN’S POINT

Danner Boots: Οι μπότες του James Bond που θέλεις να αποκτήσεις


17 Σεπτεμβρίου 2021

 Danner Boots: Οι μπότες του James Bond που θέλεις να αποκτήσεις

Τώρα μπορείς και εσύ να βγάλεις τον James Bond που κρύβεις μέσα σου – όλοι έχουμε έναν, ας μην κοροϊδευόμαστε. Όχι, δε θα γίνεις κατάσκοπος, ούτε θα οδηγήσεις το αυτοκίνητό του. Μπορείς, όμως, να φορέσεις τα παπούτσια του (μέχρι εκεί μπορούμε να βοηθήσουμε).

Είναι οι Danner Boots και είναι τέλειες. Τις φόρεσε ο Daniel Craig, κάτι που αυτόματα δίνει πολλούς πόντους, ενώ αντέχουν κάθε αποστολή – από εκείνες του 007 μέχρι τις πιο ανθρώπινες δικές μας. Σχεδιάστηκαν, μάλιστα, με αφορμή τα κατορθώματα του θρυλικού πράκτορα.

Κυκλοφορούν σε περιορισμένο αριθμό εννοείται, ενώ το κουτί έχει το logo της νέας ταινίας No Time To Die. Διατίθενται μόνο σε ανδρικά μεγέθη, ενώ προτείνουμε να πάρεις ένα νούμερο μικρότερο επειδή η εφαρμογή είναι αρκετά άνετη. Κυκλοφορούν στο εμπόριο από τις 16 Σεπτεμβρίου και έχουν δημιουργηθεί μόνο 1.000 ζευγάρια.

Μπορείς να τις βρεις εδώ. Ακόμα περιμένεις;

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.