CELEBRITIES MEN’S POINT

Κινήσεις ματ για να κρατήσεις το μούσι σου περιποιημένο κάτω από τη μάσκα


10 Οκτωβρίου 2021

Κινήσεις ματ για να κρατήσεις το μούσι σου περιποιημένο κάτω από τη μάσκα
Επειδή είναι προστατευμένο από τον «υφασμάτινο τοίχο», δεν σημαίνει ότι δεν έχει ανάγκη από φροντίδα. Τα μέτρα προστασίας για τους εμβολιασμένους μπορεί να αρχίζουν να χαλαρώνουν αλλά η μάσκα θα είναι αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς μας για πολύ καιρό ακόμη οπότε εάν έχεις μούσι, μπορείς εύκολα να το περιποιείσαι ώστε να παραμένει υγιές και να δείχνει φροντισμένο όταν... οι μάσκες πέφτουν!

Επειδή είναι προστατευμένο από τον «υφασμάτινο τοίχο», δεν σημαίνει ότι δεν έχει ανάγκη από φροντίδα.

Τα μέτρα προστασίας για τους εμβολιασμένους μπορεί να αρχίζουν να χαλαρώνουν αλλά η μάσκα θα είναι αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς μας για πολύ καιρό ακόμη οπότε εάν έχεις μούσι, μπορείς εύκολα να το περιποιείσαι ώστε να παραμένει υγιές, να μην ξεραίνεται και να δείχνει φροντισμένο όταν... οι μάσκες πέφτουν! 

Οι κινήσεις που χρειάζεται να κάνεις είναι πολύ απλές και σίγουρα δεν θυμίζουν ιεροτελεστία γι' αυτό μπορείς να τις δοκιμάσεις από σήμερα κιόλας: 

1. Δοκίμασε ένα ήπιο σαπούνι καθαρισμού

Μπορεί να βρίσκεις ανιαρή τη διαδικασία του να πλένεις το πρόσωπό σου αλλά εάν βάλεις στο πρόγραμμά σου κάθε πρωί πριν φύγεις για τη δουλειά, να το πλένεις με ένα ήπιο καθαριστικό, τότε το πρώτο που θα προσφέρεις στο μούσι σου, θα είναι η καθαριότητα και είναι βασική πριν φορέσεις τη μάσκα. 

2. Χρησιμοποίησε μια «αγνή» ενυδατική

Σε καμία περίπτωση δεν σε συμβουλεύουμε να χρησιμοποιήσεις μια «βαριά» κρέμα μετά τον καθαρισμό του. Αντίθετα, χρησιμοποίησε την πιο απλή κρέμα ή ένα λεπτόρρευστο gel που θα ενυδατώσει σε βάθος το μούσι σου!

3. Δοκίμασε το κερί

Όταν οι τρίχες είναι ακόμη νωπές, μπορείς να εφαρμόσεις ένα ειδικό κερί για μούσια καθώς θεωρείται ένα από τα καλύτερα προϊόντα styling. 

4. Πειραματίσου με ένα θαυματουργό λαδάκι

Το γνωστό beard oil θα μαλακώσει τόσο πολύ το μούσι σου μετά το ντους που δεν θα το πιστεύεις!

5. Εστίασε στο τριμάρισμα

Εάν θέλεις το μούσι σου να δείχνει περιποιημένο αλλά κυρίως να είναι υγιές, μην ξεχνάς να καθαρίζεις τακτικά την περιοχή κάτω από τα μάτια και εκείνη του λαιμού. Ό,τι κι αν χρησιμοποιήσεις, εάν δεν έχεις φροντίσει πρώτα τις τρίχες, το αποτέλεσμα δεν θα είναι το ιδανικό. 

Μετά από αυτά τα μικρά αλλά σωτήρια tips, να θυμάσαι πως το πλύσιμο των δοντιών θα εξασφαλίσει ότι δεν θα μεταφέρονται κατά τη διάρκεια της ημέρας βακτήρια στα γένια και το μούσι σου αλλά θα ενισχύσει όλη την προσπάθεια που έκανες με τις κινήσεις ματ που σου προτείνουμε!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.