21χρονη φοιτήτρια και η μητέρα της φτιάχνουν μάσκες για κωφάλαλους και βαρήκοους

Παρασκευή, 03 Απριλίου 2020

Η 21χρονη φοιτήτρια από τις Βερσαλίες, Ashley Lawrence θέλησε να βοηθήσει τους κωφάλαλους και βαρήκοους της κοινότητας της στην προστασία από τον Covid -2019

Kαθώς έβλεπε ότι ο κόσμος έφτιαχνε μάσκες ώστε να μην χρησιμοποιούν αυτές της μίας χρήσης, ξαφνικά αναρωτήθηκε «τι θα γίνει με τους κωφούς»;

Jaipreet Virdi@jaivirdi

Masks for accessibility during the pandemic created by student Ashley Lawrence: "I just saw that people were making masks on Facebook for everyone to have instead of the throwaway masks, and I was like, what about the deaf and hard of hearing population?" https://www.lex18.com/news/coronavirus/college-student-makes-masks-for-the-deaf-hard-of-hearing …

MASKS 6.jpg

College student makes masks for the Deaf & Hard of Hearing

A college senior from Versailles put her stir-craziness to good use with a project that will help the Deaf and Hard of Hearing community.

lex18.com

815

Twitter Ads info and privacy

319 people are talking about this

 

Η Lawrence είναι τελειόφοιτη στην εκπαίδευση κωφάλαλων και βαρήκοων στο πανεπιστήμιο «Eastern Kentucky». Εξαιτίας του κορωνοϊού, αναγκάστηκε να επιστρέψει πίσω στo σπίτι της και να κάνει τα μαθήματα της μέσω τηλεπικοινωνίας.

Η ίδια και η μητέρα της φτιάχνουν ειδικές μάσκες μάσκες, οι οποίες έχουν μία πλαστική διαφάνεια στο σημείο που βρίσκεται το στόμα για να διευκολύνει στην επικοινωνία. Το υπόλοιπο κομμάτι είναι φτιαγμένο από τα σεντόνια που είχε στο σπίτι.

Convicción Propia🌎@Trota_Mente

College student, Ashley Lawrence, a senior studying education for the deaf and hard of hearing at Eastern Kentucky University makes masks for the deaf & hard of hearing.

View image on Twitter

Twitter Ads info and privacy

See Convicción Propia🌎's other Tweets

 

«Προσπαθούμε διαφορετικά πράγματα για άτομα με κοχλιακά εμφυτεύματα και ακουστικά, αν δεν μπορούν να τα τυλίξουν γύρω από τα αυτιά. Κάνουμε κάποιες μάσκες που δένουν γύρω από το κεφάλι και γύρω από τον λαιμό».

Το πλαστικό διάφανο άνοιγμα είναι αναγκαίο για όσους χρησιμοποιούν την ανάγνωση του λόγου των χειλιών. Οι άνθρωποι που είναι βαθιά κωφοί, χρησιμοποιούν την ASL ως κύριο τρόπο επικοινωνίας τους, η οποία έχει μεγάλη έκταση στις εκφράσεις του προσώπου και αποτελεί μέρος της γραμματικής.

Rayane Moussallem@RioMoussallem

21-year-old American Ashley Lawrence is making masks for the deaf and hard of hearing community♥️

🔗 https://www.lex18.com/news/coronavirus/college-student-makes-masks-for-the-deaf-hard-of-hearing …

View image on TwitterView image on TwitterView image on Twitter

59

Twitter Ads info and privacy

See Rayane Moussallem's other Tweets

 

Σε λιγότερο από δύο ημέρες, η Lawrence είχε ήδη δεκάδες παραγγελίες από έξι χώρες.