CELEBRITIES MEN’S POINT

Tα πιο κομψά ανδρικά μποτάκια για τον χειμώνα


The Jennettes

18 Οκτωβρίου 2021

Tα πιο κομψά ανδρικά μποτάκια για τον χειμώνα
Tα πιο κομψά ανδρικά μποτάκια για τον χειμώνα

Eιμαστε στην καρδιά του φθινοπώρου και η θερμοκρασία ολοένα και πέφτει. Τι παπούτσια να φορέσεις για να είσαι ζεστός και ταυτόχρονα κομψός στο γραφείο και όχι μόνο; Kαι το ρωτάς; Mα φυσικά μποτάκια.

Ένα ζευγάρι ποιοτικές μπότες είναι απαραίτητες σε κάθε ανδρική γκαρνταρόμπα, αφού όχι μόνο προσφέρουν άνεση και προστασία από το κρύο και την βροχή, αλλα μπορούν να αναβαθμίσουν το στιλ σου. Θα τα φορέσεις με όλες τις αποχρώσεις denim σου, από το πιο ανοιχτόχρωμο και χαλαρό τζιν μέχρι το κλασικό και αγαπημένο σου μαύρο ή σκούρο μπλε παντελόνι. Θα συνδυάσεις με πουκάμισα, αλλά και ζιβάγκο ή πλεκτές ζακέτες και θα ρίξεις από πάνω το σακάκι σου ή ένα bomber jacket. Έτσι θα πας το business casual look σου σε άλλο επίπεδο.

Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να επιλέξεις: Δερμάτινες ή σουέντ; Με κορδόνια ή χωρίς; Οι μεγαλύτερες τάσεις μόδας στις αντρικές μπότες του φετινού χειμώνα περιλαμβάνουν μια μεγάλη ποικιλία σχεδίων για κάθε γούστο.

Eμείς σου το κάνουμε ακόμα πιο εύκολο. Bρήκαμε τα ωραιότερα ανδρικά μποτάκια της σεζόν:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.