REAL LIFE MOTHERWORLD

Tripp Trapp® Newborn Set: Αν είσαι νέα μαμά, αυτή η αγορά θα αλλάξει τη ζωή σου


ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΡΟΚΑ

17 Φεβρουαρίου 2021

Tripp trapp newborn set stokke

Κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και ειδικά όσο πλησιάζει ο τοκετός, όλες μας αγχωνόμαστε για το αν έχουμε αγοράσει τα απαραίτητα για τον ερχομό του νέου μέλους. Ειδικά αν είναι η πρώτη φορά που θα γίνεις μαμά και δεν έχεις ιδέα τι πραγματικά χρειάζεσαι, (δεν έχεις ιδέα γενικά - ούτε για το τι σε περιμένει :P), όλα σου φαίνονται πάρα πολύ χρήσιμα. Προσπαθείς να ενημερωθείς από φίλες και γνωστές και καταναλώνεις ώρες, ψάχνοντας στο web για το τι πρέπει να αγοράσεις. Μετά από καιρό ωστόσο, θα καταλάβεις ότι τα περισσότερα δεν είχαν καμία χρησιμότητα.

Η προσωπική μου εμπειρία για τα must have items μιας νέας μαμάς, πέρα από όσα θα βρείτε ήδη σε διάφορες λίστες που κυκλοφορούν, περιλαμβάνει ασυζήτητα το Tripp Trapp® σετ για το νεογέννητο της Stokke. Θα αναφέρω τα πλεονεκτήματα παρακάτω γιατί μειονεκτήματα ακόμα δεν έχω βρει - και ο μεγάλος μου γιος είναι ήδη 4,5 χρονών.

Αν είναι το πρώτο σου μωράκι, το Tripp Trapp® σετ για το νεογέννητο θα γίνει το αγαπημένο σου item γιατί θα σε σώσει άπειρες φορές για το πού να αφήσεις το μωρό ώστε να το νιώθεις δίπλα σου. Μπορείς πραγματικά να μαγειρέψεις και το μωρό σου να σε κοιτάζει στα μάτια. Είναι εύκολο στη μετακίνηση και μπορείς να το έχεις συνέχεια δίπλα σου, όλη την υπόλοιπη ώρα που δεν το έχεις στην αγκαλιά σου, φυσικά. Η αλήθεια είναι ότι τον πρώτο καιρό που θέλεις κάποιον να σε ταΐζει στην κυριολεξία για να προλάβεις να φας, αυτό το σετ νεογέννητου θα σου λύσει τα χέρια.

jenny.gr

Αν είναι το δεύτερο παιδάκι σου  - όπως συνέβη σε εμένα, γιατί στον πρώτο μου γιο πήρα αργότερα μόνο την καρέκλα και όχι το newborn set -  θα σε βοηθήσει να ενισχύσεις το δέσιμο μεταξύ των μελών της οικογένειας από την αρχή, και κυρίως με τον μεγάλο αδερφό που διεκδικούσε μέχρι στιγμής κάθε βλέμμα και πρόταση των γονιών. Με το Tripp Trapp® σετ, το νέο μέλος είναι κοντά στο οικογενειακό τραπέζι και κατέχει ξεκάθαρα μια θέση. Είναι φοβερά ανετο και εργονομικό, χαλαρώνει το νεογέννητο και έχει δύο κλίσεις με εξαιρετική υποστήριξη για τα πόδια, ώστε τα μικρά σας να νιώθουν σαν να βρίσκονται μέσα σε φωλιά! Αυτό ενισχύει την επαφή με τα μάτια και την αλληλεπίδραση με τον περιβάλλοντα χώρο. 

jenny.gr

 5 λόγοι για να βάλετε λοιπόν, την Τripp Trapp και το Newborn Set στη λίστα με τα απαραίτητα για τον ερχομό του μωρού.

- Σας δίνει τη δυνατότητα να χρησιμοποιείτε την Tripp Trapp από τη γέννηση μέχρι το μωράκι σας να γίνει 9 κιλά.

- Έχει ζώνες 5 σημείων και μαλακά μαξιλαράκια ώμου για μεγαλύτερη άνεση.

- Η κλίση του ρυθμίζεται εύκολα με το ένα χέρι - πολύ σημαντικό για τη νέα μαμά που δεν έχει σχεδόν ποτέ άδειο χέρι.

- Ταιριάζει σε όλες τις Tripp Trapp® καρέκλες από το Μάιο του 2003 και μετά.

- Και φυσικά, μόλις το μωρό ξεκινήσει το φαγητό του και στηρίζεται μόνο του, προσθέτεις απλά το Tripp Trapp βρεφικό σετ και τον δίσκο, και έχεις την πιο τέλεια καρέκλα φαγητού που το μωρό σου θα λατρέψει.

Μπορείς να βρεις την Tripp Trapp και τα προϊόντα Stokke στα καταστήματα Τρίκυκλο και στο trikiklo.com

Το Τρίκυκλο ήταν το πρώτο κατάστημα στην Ελλάδα που έφερε το διάσημο από τότε, στο εξωτερικό, παιδικό κάθισμα Tripp Trapp , πίσω στο μακρινό 2003! Από τότε και μέχρι σήμερα, τα χιλιάδες Tripp Trapp που έχει πουλήσει, καθιστούν, δικαιωματικά, τους ανθρώπους του ειδικούς σε αυτό το εμβληματικό παιδικό προϊόν και τα αξεσουάρ του.
 

Extra tips: Το κάλυμμα πλένεται πολύ εύκολα στο πλυντήριο και έχει και ειδική κρεμαστρούλα για τα πρώτα του παιχνίδια!

Και τελευταίο, αλλά εξίσου σημαντικό, η καρέκλα Tripp Trapp έχει μοναδικό design και minimal σχεδιασμό από τον Νορβηγό Peter Opsvik, που σίγουρα θέλεις να πρωταγωνιστεί στις insta photos σου, διεκδικώντας πολλά likes! Διάλεξε το αγαπημένο σου χρώμα ΕΔΩ.

GIVEAWAY ALERT!

Πάρτε μέρος στον διαγωνισμό για να κερδίσετε την αυθεντική παιδική καρέκλα Stokke Tripp Trapp, που μεγαλώνει μαζί με το παιδί και άλλαξε την παγκόσμια αγορά του παιδικού καθίσματος για πάντα, σε συνδυασμό με το Stokke Tripp Trapp Newborn Set για το καλύτερο ξεκίνημα του νεογέννητου. Για περισσότερες πληροφορίες συμμετοχής, πατήστε εδώ