ΟΜΟΡΦΙΑ

Από κλύσμα καφεΐνης μέχρι σπέρμα σολομού στο πρόσωπο, όλα όσα δοκιμάζουν οι σταρ στο όνομα της ομορφιάς


Στεφανία Παπαδημητρίου

6 Σεπτεμβρίου 2023

Από κλύσμα καφεΐνης μέχρι σπέρμα σολομού στο πρόσωπο, όλα όσα δοκιμάζουν οι σταρ στο όνομα της ομορφιάς
Πριν ξαναμπείς στη διαδικασία να συγκρίνεις την αψεγάδιαστη επιδερμίδα των celebrities με τη δική σου, διάβασε το παρακάτω άρθρο

Πρόσφατα, μιλώντας στο WSJ Magazine, η Τζένιφερ Άνιστον αποκάλυψε πως, για να διατηρείται φρέσκια, κάνει ενέσεις με σπέρμα σολομού στο πρόσωπό της. Σου φαίνεται ακραίο; Κι όμως, είναι αρκετά χαλαρό σε σχέση με άλλα πράγματα που έχει κάνει ο κόσμος στον βωμό της ομορφιάς.

Πάρε για παράδειγμα τις γκέισες. Ήθελαν λαμπερή επιδερμίδα και, προκειμένου να την αποκτήσουν, χρησιμοποιούσαν μία μάσκα απολέπισης φτιαγμένη από κουτσουλιές αηδονιού. Οι αρχαίοι Ρωμαίοι, πάλι, έκαναν στοματικές πλύσεις με ούρα.

Η δημοσιογράφος του Telegraph, Λουτσία Φεράρι, η οποία ασχολείται με θέματα ομορφιάς τα τελευταία 20 χρόνια, τα ξέρει όλα αυτά. Κι αποφάσισε να μιλήσει με κορυφαίους κοσμετολόγους, αισθητικούς και γιατρούς που εμπιστεύονται οι κορυφαίοι celebrities, για να μάθει τις πιο αλλόκοτες και παραδόξως αγαπημένες τους θεραπείες. Κι όχι απλώς τις έμαθε, αλλά τις δοκίμασε.

Η Αμάντα Γκριγκς είναι η ειδικός που εμπιστευόταν η πριγκίπισσα Νταϊάνα και τα supermodels των ‘90s για να διατηρούν επίπεδη την κοιλιά τους. Πώς το κατάφερνε; Τους έκανε κλύσμα καφεΐνης. Καθόλου ευχάριστο, σύμφωνα με τη Φεράρι, καθόλου υγιεινό – αποτελεσματικό, ωστόσο, και ιδιαίτερα δημοφιλές εκείνη την εποχή.

Ένας από τους top facialists του Λονδίνου, στον οποίο πήγαιναν η Μέγκαν Μαρκλ και ο Μπόρις Τζόνσον, της έκανε θεραπεία που διήρκησε 90 λεπτά και περιλάμβανε μία μάσκα θερμότητας που της προκάλεσε εξάψεις, παρότι η βοηθός του της έκανε μασάζ στα πόδια ενώ ήταν ξαπλωμένη, για να την ηρεμήσει.

Η Φεράρι έχει τολμήσει αρκετά – έχει πάει μέχρι και στην κλινική της Ρίτα Ράκους πίσω από το Harrods για να καθίσει στη διάσημη Esmella, την καρέκλα που υπόσχεται να δυναμώσει τους πυελικούς σου μύες. Υπάρχουν και θεραπείες που δεν θα έκανε ποτέ, όμως, παρότι και λειτουργούν και είναι δημοφιλείς στους κύκλους των celebrities, και όχι μόνο. Το facelift με κλωστή είναι ένα από αυτά, όπως και το vampire facial, γνωστό και ως PRP, στο οποίο παίρνουν πλάσμα από το αίμα σου και σου το ξαναδίνουν, ενέσιμα, στο πρόσωπο. Ναι, θα κάνει το δέρμα σου πιο σφιχτό και θα διεγείρει την παραγωγή κολλαγόνου, θα σου δώσει νεανική λάμψη, όμως είναι κάπως άβολο.

Μασάζ σοκολάτας, λουτρά κρασιού, ενέσεις στο πρόσωπο και το σώμα που υπόσχονται να σου δώσουν cat-eyes και ζυγωματικά που φτάνουν στον Θεό – αν και όλοι έχουμε δει αποτυχημένα αποτελέσματα, ας είμαστε ειλικρινείς – είναι μερικά ακόμη πράγματα που λατρεύουν.

Κοιτώντας τις φωτογραφίες των σταρ στο IG, λοιπόν, πριν αναπόφευκτα συγκριθείς μαζί τους, έχε στον νου σου ότι μπορεί να μοιάζουν αψεγάδιαστοι, όμως σίγουρα κάνουν περισσότερο κόπο από εσένα. Κάνουν ενέσεις με σπέρμα σολομού και βυθίζονται στο κόκκινο κρασί – εσύ, προτιμάς να το πίνεις. Και σε στηρίζουμε.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.