ΟΜΟΡΦΙΑ

Ο απόλυτος online προορισμός χριστουγεννιάτικων δώρων ομορφιάς


Αλεξάνδρα Τρύφωνος

7 Δεκεμβρίου 2020

Ο απόλυτος online προορισμός χριστουγεννιάτικων δώρων ομορφιάς
Ανακάλυψε μοναδικά δώρα ομορφιάς που θα ενθουσιάσουν τους αγαπημένους σου αυτά τα Χριστούγεννα

Kάθε χρόνο, η προσπάθεια να βρεις τα καλύτερα χριστουγεννιάτικα δώρα για κάθε αγαπημένο σου πρόσωπο αποδεικνύεται μια δύσκολη, αλλά συγχρόνως ευχάριστη πρόκληση. Η επιλογή απαιτεί χρόνο και εξατομικευμένη εκτίμηση, καθώς πρέπει να συνυπολογίσεις την προσωπικότητα, τις ανάγκες, τις προτιμήσεις και τις επιθυμίες εκείνου για τον οποίο προορίζεται το δώρο. Με αυτόν τον τρόπο, θα προσφέρεις το πιο υπέροχο δώρο!

Ήρθε λοιπόν και φέτος η στιγμή να ετοιμάσεις τη λίστα σου και να ξεκινήσεις τη συλλογή των δώρων. Για κάποιους πολύ δικούς σου και ιδιαίτερα ξεχωριστούς ανθρώπους ξέρεις ακριβώς τι θα αγοράσεις μήνες τώρα, ενώ για άλλους ίσως χρειάζεσαι περισσότερη έμπνευση ώστε να κάνεις την ιδανική επιλογή.

Υπάρχει ωστόσο ένας παράγοντας που ενδέχεται να σε αγχώνει: η έλλειψη χρόνου για να βγεις στα μαγαζιά. Το καταλαβαίνω. Κι επειδή πράγματι είναι μια συνθήκη που άγχωνε κι εμένα, θα σε καθησυχάσω, αποκαλύπτοντάς σου πώς έκανα εγώ ήδη τις πρώτες μου αγορές δώρων από την άνεση του σπιτιού μου: online!

Επισκέφτηκα το www.zizel.gr , τον απόλυτο διαδικτυακό προορισμό δώρων ομορφιάς για όλους και πρόσθεσα στο «καλάθι» μου όλα όσα ξεχώρισα για τους αγαπημένους μου αλλά και για εμένα. Πρόκειται για ένα αξιόπιστο beauty eshop με τεράστια ποικιλία επιλογών τόσο σε μεμονωμένα προϊόντα ομορφιάς δημοφιλών brands, όσο και σε εκπληκτικά σετ δώρων.

Ανακάλυψε τα δώρα που ξεχώρισα

Jenny.Gr

Για τη μαμά μου

Jenny.Gr

Για τη μαμά μου, επέλεξα το limited-edition set περιποίησης μαλλιών κατά του φριζαρίσματος Kérastase Discipline - Limited Edition Haircare Anti-Frizz Set XMAS 2023. Περιλαμβάνει σαμπουάν, conditioner και γαλάκτωμα για την περιποίηση των ίσιων ή σγουρών και ατίθασων μαλλιών.

Για τον μπαμπά μου

Jenny.Gr

Για τον μπαμπά μου παρήγγειλα την επαναφορτιζόμενη ξυριστική μηχανή με τρεις κεφαλές Xiaomi Electric Shaver S700.


Για την αδερφή μου

Jenny.Gr

Για την αδερφή μου, που αγαπάει το skincare όπως εγώ, ξεχώρισα το αντιοξειδωτικό σετ καθημερινής φροντίδας προσώπου για όλους τους τύπους δέρματος Juliette Armand Elements Retinoid Gift Set.

Για τον φίλο μου

Jenny.Gr

Στον φίλο μου πήρα την κουρευτική μηχανή επαγγελματικής απόδοσης Xiaomi Hair Clipper.


Για την κολλητή μου

Jenny.Gr

Για την κολλητή μου, ξεχώρισα το Moroccanoil Moisture Repair XMAS 2023 Gift Set με ένα υπέροχο νεσεσέρ που περιέχει προϊόντα περιποίησης για τα μαλλιά και τα χέρια.

Για εμένα

Jenny.Gr

Last but not least το δικό μου δώρο στον εαυτό μου! H «έξυπνη» πρέσα που αναγνωρίζει τις ανάγκες των μαλλιών ghd Platinum+ Styler εγινε επιτέλους δική μου.

Σε προσκαλώ να μπεις κι εσύ στο www.zizel.gr και να κάνεις τις πιο υπέροχες επιλογές δώρων για τους φίλους, την οικογένεια και τον αγαπημένο σου αυτά τα Χριστούγεννα πιο εύκολα και γρήγορα από ποτέ!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.