ΟΜΟΡΦΙΑ BEAUTY NEWS

Το νέο project του Marc Jacobs


9 Ιανουαρίου 2013

Λανσάρει τη δική του σειρά μακιγιάζ το φθινόπωρο του 2013.

Μετά την επιτυχημένη σειρά αρωμάτων του, ο Μarc Jacobs, ετοιμάζει μία σειρά μακιγιάζ που όπως φαίνεται θα βρίσκεται στα ράφια των καταστημάτων Sephora το ερχόμενο φθινόπωρο.

«Βλέπω το μακιγιάζ και τα αρώματα- τα πάντα- σαν μία ευκαιρία. Η ιδέα του να διαλέγεις χρώμα για τα χείλη ή eyeliner είναι απολαυστική. Η ιεροτελεστία του να ξυπνάς και να κάνεις αυτές τις επιλογές είναι κάτι που όλοι απολαμβάνουν. Αυτή τη στιγμή προσπαθούμε να προσδιορίσουμε το είδος των προϊόντων και το τι θα είναι αυτό που θα τα κάνει μοναδικά. Νομίζω πως θα πάρει λίγο χρόνο, αλλά η πρώτη συνάντηση (με τους υπεύθυνους της εταιρίας Sephora) ήταν θετική.», δήλωσε τον περασμένο Απρίλιο οπότε έγινε γνωστό και το νέο του project. «Πάντα αναρωτιέμαι αν θα υπάρξει κάτι άλλο (εκτός από τη μόδα) που θα κάνουμε και που θα το απολαύσω». Αυτή τη φορά η απάντηση ήταν ‘ναι’.

Η νέα αυτή σειρά μακιγιάζ αναμένεται με ιδιαίτερη αγωνία και ενθουσιασμό, καθώς, όπως δείχνουν και οι φωτογραφίες promo , όλοι περιμένουν ότι θα φέρει τη σφραγίδα του Jacobs, με έντονα χρώματα και πρωτότυπο σχεδιασμό προϊόντων.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.