ΟΜΟΡΦΙΑ BEAUTY NEWS

Flash: Το νέο αισθησιακό άρωμα από τον οίκο Jimmy Choo


27 Φεβρουαρίου 2013

FLASH2.jpg

Ένα άρωμα white floral με χαρακτήρα μεθυστικό, αισθησιακό και προκλητικό.

Προσμονή. Ετοιμασία. Ενθουσιασμός. Αυτές οι στιγμές καρδιοχτυπιού που νιώθει κάθε γυναίκα καθώς ετοιμάζεται για μία βραδινή έξοδο ξέφρενης διασκέδασης. Εκεί ξεκινάει η ιστορία του FLASH, του δεύτερου αρώματος Jimmy Choo.

Το FLASH είναι ένα solar floral βασισμένο σε ένα μπουκέτο λευκών λουλουδιών. Είναι μεθυστικό και αισθησιακό και ξυπνάει την υπόσχεση, τον ενθουσιασμό και την ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα που επικρατεί λίγο πριν τη βραδινή έξοδο. Το άρωμα ανοίγει με ροζ πιπέρι, μανταρίνι και φράουλα για μια φρέσκια και σπινθηροβόλα εισαγωγή. Καθώς αυτές οι αστραφτερές νότες κορυφής εξατμίζονται, οι νότες καρδιάς από έντονα εξωτικά λευκά λουλούδια, μαζί με tuberose εμπλουτισμένο με νότες γιασεμιού και λευκού κρίνου, αποκαλύπτουν ένα μεθυστικό και σέξι χαρακτήρα. Η βάση από λευκή σκόνη ξύλου δίνει τη συνεχή εντύπωση ενός γοητευτικού και αισθησιακού αρώματος, αλλά ποτέ υπερβολικού. Συσκευασμένο σε ένα πολυτελές, αστραφτερό, κρυστάλλινο πολύπλευρο μπουκάλι που θυμίζει τα φλας από το φωτογραφικό φακό των παπαράτσι, το FLASH έχει δημιουργηθεί για τη λαμπερή γυναίκα της πόλης.

Η αρωματοποιός Christine Nagel λέει: «Δημιούργησα το Flash για τη δυναμική γυναίκα Jimmy Choo της πόλης: σέξι, επαναστάτρια και σοφιστικέ. Φαντάστηκα τον ήχο των τακουνιών της να αντηχεί στους δρόμους της Νέας Υόρκης, του Λονδίνου και του Παρισιού.»

Στιγμιότυπο από το backstage της διαφημιστικής καμπάνιας.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.