ΟΜΟΡΦΙΑ BEAUTY NEWS

H Vichy ανοίγει το κουτί της ιστορίας της στην ομορφιά


25 Φεβρουαρίου 2013

Η Έλενα Σύρακα μας μιλάει για την συνεργασία της με τη Vichy και την έμπνευση των μοναδικών κοσμημάτων της από τα Vintage κουτιά που βασίζονται στην ιστορία της.

Από το 1931, η Vichy γράφει την ιστορία της ομορφιάς. Η βαθιά τεχνογνωσία, τα μοναδικά οφέλη του Ιαματικού Νερού και η αναζήτηση της πραγματικής ομορφιάς μέσα από την υγεία της επιδερμίδας είναι οι αξίες που την ενέπνευσαν στην πολυετή πορεία της. Η Vichy μεταφέρει τις αξίες του χτες στην τεχνολογία του σήμερα και δίνει την δυνατότητα στις καταναλώτριες να αποκτήσουν την αγαπημένη τους περιποίηση προσώπου μέσα σε ένα εντυπωσιακό συλλεκτικό μεταλλικό κουτί που εμπνέεται από την ιστορία της.

Επιπλέον, κάθε γυναίκα θα έχει την ευκαιρία να αποκτήσει ένα μοναδικό κόσμημα, φιλοτεχνημένο αποκλειστικά για τη Vichy από τη γνωστή Ελληνίδα σχεδιάστρια, Έλενα Συράκα. 100 τυχερές καταναλώτριες θα έχουν την δυνατότητα να κερδίσουν μετά από κλήρωση ένα από αυτά τα συλλεκτικά κοσμήματα, που είναι εμπνευσμένα από ξεχωριστά αξεσουάρ εποχής και τις ρετρό παρουσίες που απεικονίζονται στις μεταλλικές συλλεκτικές συσκευασίες.

Όπως μας αποκαλύπτει η ίδια η σχεδιάστρια σε συνέντευξη της στο Jenny.gr, δημιούργησε κοσμήματα για την VICHY, γιατί θεωρεί ότι το κόσμημα είναι αναπόσπαστο κομμάτι της ομορφιάς και της υψηλής αισθητικής. Η έμπνευσή της προέκυψε από την αγάπη της για την δεκαετία του ’20 και του ΄30,αλλά ο βασικός λόγος που έκανε τα συγκεκριμένα κοσμήματα ήταν κάποια υπέροχα Vintage κουτιά-παλαιές συσκευασίες της VICHY, που είχαν παραστάσεις και μοτίβα αυτών των δεκαετιών(΄20,΄30). Πιστεύει ότι η τέχνη βασίζεται στην Ιστορία, εμπνέεται από την Ιστορία και γι’αυτό βρήκε πολύ ενδιαφέρουσα την πρόταση της Vichy,ως ένα διεθνές brand που έχει πίσω του μεγάλη ιστορία. Συνεχίζει, πως σαν δημιουργός είναι σημαντικό να συνδέεται το όνομά της και η δουλειά της με τόσο μεγάλα ονόματα, όπως η Vichy.

Neovadiol GF (χρυσό μεταλλικό κουτί) για αντιγηραντική φροντίδα κατά την εμμηνόπαυση

Aqualia Thermal (λευκό μεταλλικό κουτί) για 48η ενυδάτωση

Υπάρχουν 2 ακόμη διαφορετικές συλλεκτικές συσκευασίες:

  • Idealia (ροζ μεταλλικό κουτί) για τις πρώτες ρυτίδες, σύσφιξη και ομοιόμορφο χρωματικό τόνο
  • Liftactiv (ασημί μεταλλικό κουτί) - αντιρυτιδική και συσφικτική φροντίδα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.