ΟΜΟΡΦΙΑ BEAUTY NEWS

Το Timotei σας φέρνει κοντά στη φύση!


21 Μαΐου 2013

TIMOTEI-2.jpg

Η φυσική ομορφιά είναι και η πραγματική ομορφιά.

Νέες σειρές, νέες συσκευασίες & νέες συνθέσεις... κοντά στη φύση! Το Timotei έχοντας ως φιλοσοφία και έμπνευση την ομορφιά της φύσης, αναδεικνύει τη φυσική ομορφιά των μαλλιών, δημιουργώντας προϊόντα με συνθέσεις που περιέχουν φυσικά εκχυλίσματα, και χρησιμοποιώντας νέες συσκευασίες που χρησιμοποιούν λιγότερο πλαστικό, εξοικονομούν πρώτες ύλες και οδηγούν σε λιγότερα απορρίμματα συσκευασιών.

Το Timotei, με τις μοναδικές του συνθέσεις και τα ξεχωριστά αρώματά του, μας προσκαλεί σε ένα απολαυστικό ταξίδι στη φύση. Η νέα βελτιωμένη σύνθεση των Σαμπουάν και Conditioner Timotei με τεχνολογία Fibre Actives βοηθά τα μαλλιά να ανακτήσουν τη χαμένη λάμψη και απαλότητα. Ακολουθώντας τις απαιτήσεις των σύγχρονων καταναλωτών προσφέρει συνθέσεις που δεν χρησιμοποιούν parabens, ενώ συνδυάζει στη σύνθεσή του 100% φυσικά εκχυλίσματα βοτάνων, λουλουδιών και φυτών και αναδεικνύει τη φυσική ομορφιά των μαλλιών. Το Timotei παραμένει πιστό στους δεσμούς του με τη φύση και παρουσιάζει νέες συσκευασίες, premium και λαμπερές που θα εντυπωσιάσουν. Διαλέξτε τη σειρά που ταιριάζει στις δικές σας ανάγκες και στο δικό σας τύπο μαλλιών:

Timotei Αναδόμηση & Λάμψη: Εμπλουτισμένο με 100% φυσικό εκχύλισμα Ρόδου Ιεριχούς. Timotei 2 σε 1 Εντατική Φροντίδα: Εμπλουτισμένο με 100% φυσικό εκχύλισμα Καρύδας Σαμπουάν & Conditioner μαζί. Timotei Φρεσκάδα και Δύναμη: Εμπλουτισμένο με 100% φυσικό εκχύλισμα από Βότανα των Άλπεων. Timotei Ξανθές Ανταύγειες: Εμπλουτισμένο με 100% φυσικό εκχύλισμα Χαμομηλιού. Timotei Ζωντανό Χρώμα: Εμπλουτισμένο με 100% φυσικό εκχύλισμα Καμέλιας. Timotei Εντατική Επανόρθωση: Εμπλουτισμένο με 100% φυσικό έλαιο  Avocado.  Timotei Φρεσκάδα και Καθαριότητα: Εμπλουτισμένο με  εκχύλισμα από βιολογικό πράσινο τσάι. Timotei 2 σε 1 Απαλή Φροντίδα: Εμπλουτισμένο με 100% φυσικό έλαιο Αμυγδάλου.

Timotei Αναδόμηση & Λάμψη Το μαγικό και ενεργειακό φυτό «Ρόδο της Ιεριχούς» αποτέλεσε την έμπνευση για τη δημιουργία της νέας σειράς Αναδόμηση και Λάμψη. 100% φυσικό εκχύλισμα Ρόδου Ιεριχούς. Ιδανικό για ξηρά/αφυδατωμένα μαλλιά.

Timotei 2 σε 1 Εντατική Φροντίδα Εμπλουτισμένο με 100% φυσικό εκχύλισμα Καρύδας, σαμπουάν & conditioner μαζί. Ιδανικό για ξηρά/αφυδατωμένα μαλλιά. Καθαρίζει, περιποιείται, ξεμπλέκει με εθιστικά υπέροχο άρωμα!

Το Timotei, ως περιβαλλοντικά ευαισθητοποιημένο προϊόν παρουσιάζει νέες  οικονομικές και καινοτομες συσκευασίες στο χώρο των σαμπουάν.

Τα προϊόντα θα είναι διαθέσιμα μετά την 01 Ιουνίου.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.