ΟΜΟΡΦΙΑ BEAUTY NEWS

Κοντά στη φύση με το Timotei


16 Ιουλίου 2013

timotei_p.jpg

Με νέες σειρές, νέες συσκευασίες και νέες συνθέσεις που καλύπτουν όλες τις ανάγκες μας.

Έχοντας ως φιλοσοφία και έμπνευση την ομορφιά της φύσης, το Timotei αναδεικνύει τη φυσική ομορφιά των μαλλιών, δημιουργώντας προϊόντα με συνθέσεις που περιέχουν φυσικά εκχυλίσματα, και χρησιμοποιώντας νέες συσκευασίες που χρησιμοποιούν λιγότερο πλαστικό, εξοικονομούν πρώτες ύλες και οδηγούν σε λιγότερα απορρίμματα συσκευασιών.

Το Timotei παραμένει πιστό στους δεσμούς του με τη φύση και παρουσιάζει νέες συσκευασίες, premium και λαμπερές που θα εντυπωσιάσουν.

Η νέα βελτιωμένη σύνθεση των Σαμπουάν και Conditioner Timotei με τεχνολογία Fibre Actives βοηθά τα μαλλιά να ανακτήσουν τη χαμένη λάμψη και απαλότητα, καθώς διεισδύει στο εσωτερικό της τρίχας, συμβάλλοντας στην επανασύνδεση των κατεστραμμένων πρωτεϊνών. Έτσι, τα μαλλιά αποκτούν ελαστικότητα, ανάλαφρη εικόνα και συνολικά όμορφη εμφάνιση.

Επιπλέον, το Timotei, ακολουθώντας τις απαιτήσεις των σύγχρονων καταναλωτών προσφέρει συνθέσεις που δεν χρησιμοποιούν parabens, ενώ συνδυάζει στη σύνθεσή του 100% φυσικά εκχυλίσματα βοτάνων, λουλουδιών και φυτών και αναδεικνύει τη φυσική ομορφιά των μαλλιών.

timotei_int1 Διαλέξτε τη σειρά που ταιριάζει στις δικές σας ανάγκες και στο δικό σας τύπο μαλλιών:
  • Το Timotei Αναδόμηση & Λάμψη είναι εμπλουτισμένο με 100% φυσικό εκχύλισμα Ρόδου Ιεριχούς και επανορθώνει την τρίχα από το εσωτερικό της, χαρίζοντας απαλότητα, δύναμη και λάμψη στα ξηρά και αφυδατωμένα μαλλιά.
  • Με 100% φυσικό εκχύλισμα Καρύδας, Σαμπουάν & Conditioner μαζί, το Timotei 2 σε 1 Εντατική Φροντίδα καθαρίζει, θρέφει και ξεμπερδεύει τα μαλλιά, χαρίζοντάς τους ένα εθιστικά υπέροχο άρωμα!
  • Για δυνατά μαλλιά κάθε μέρα επιλέξτε το Timotei Φρεσκάδα και Δύναμη με 100% φυσικό εκχύλισμα από Βότανα των Άλπεων.
  • Το Timotei Ξανθές Ανταύγειες χαρίζει εκτυφλωτική λάμψη για όμορφα, υγιή ξανθά μαλλιά που μαγνητίζουν το βλέμμα αφού περιέχει 100% φυσικό εκχύλισμα Χαμομηλιού.
  • Για προστασία των βαμμένων μαλλιών και διατήρηση της λάμψης του χρώματος το Timotei Ζωντανό Χρώμα, με 100% φυσικό εκχύλισμα Καμέλιας, είναι το κατάλληλο.
  • Το Timotei Εντατική Επανόρθωση, εμπλουτισμένο με 100% φυσικό έλαιο Avocado, βοηθάει τις ξηρές και κατεστραμμένες επιφάνειες και χαρίζει στα μαλλιά απαλότητα και λάμψη.
  • Για ανάλαφρα μαλλιά χρησιμοποιείστε το Timotei Φρεσκάδα και Καθαριότητα. Το εκχύλισμα από βιολογικό πράσινο τσάι τα αναζωογονεί και τα κάνει να δείχνουν πιο όμορφα.
  • Το Timotei 2 σε 1 Απαλή Φροντίδα περιέχει 100% φυσικό έλαιο Αμυγδάλου, καθαρίζει και περιποιείται τα μαλλιά, αφήνοντάς τα λεία και απαλά.
 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.