ΟΜΟΡΦΙΑ BEAUTY NEWS

Η Νέα Dramatically Different Moisturizing Lotion + της Clinique


1 Ιουλίου 2013

DDML+-DOM-Icon-Side-Shot.jpg

Τα νέα είναι “δραματικά”.

Η πρώτη κρέμα ενυδάτωσης που έχει δημιουργηθεί από δερματολόγους με σκοπό να προσφέρει ακόμα πιο εξαιρετικά και δραματικά διαφορετικά αποτελέσματα…

Βελτιώνει κατά 54% την αντοχή της υδρολιπιδικής ασπίδας μέσα σε 8 εβδομάδες χωρίς να αλλάζει η διάσημη βελούδινη υφή του προϊόντος.

Διπλασιάζει τα επίπεδα υγρασίας προσφέροντας άνετη και ενυδατωμένη επιδερμίδα όλη την ημέρα χωρίς να περιέχει ούτε μία σταγόνα επιπλέον λιπαρά συστατικά.

Από κοινού, αυτές οι δυο βελτιώσεις στη σύνθεση του προϊόντος βοηθούν την επιδερμίδα να διατηρείται υγιής και να αντιστέκεται καλύτερα στις επιδράσεις του περιβάλλοντος.

Επίσης τα νέα ενυδατικά συστατικά την κάνουν πιο δραστική. Πιο συγκεκριμένα:

• Το Υαλουρονικό Οξύ έχει αποδειχθεί αποτελεσματικό στο να βοηθά την επιδερμίδα να συγκρατεί την ενυδάτωση και να βελτιώνει τα επίπεδα υγρασίας.

• Η Γλυκερίνη είναι ένα γνωστό υγραντικό συστατικό που προσελκύει υγρασία στην επιδερμίδα. Θεωρείται σημαντικό υγροσκοπικό στοιχείο το οποίο και απορροφά την υγρασία από το περιβάλλον.

• Η Ουρία είναι ένα φυσικό συστατικό της επιδερμίδας και συμπεριλαμβάνεται στους παράγοντες φυσικής υδάτωσης της επιδερμίδας (NMF). Οι παράγοντες φυσικής υδάτωσης μιμούνται πιστά τη λειτουργία της υγιούς επιδερμίδας.

Με βελτιωμένη τεχνολογία ενυδάτωσης και νέα οφέλη στην ενίσχυση της ασπίδας, η νέα σύνθεση είναι όντως Dramatically Different. Έτσι εξακολουθεί να έχει την ίδια απόχρωση κίτρινου χρώματος και την ίδια μεταξένια υφή και την ίδια γρήγορη απορρόφηση, όπως η Dramatically Different Moisturizing Lotion+. Η επιδερμίδα αισθάνεται περισσότερο απαλή και άνετη. Έχει υγιή όψη. Και δείχνει νεότερη για περισσότερο.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.