ΟΜΟΡΦΙΑ BEAUTY NEWS

Η νέα Nutritive Irisome από την Kérastase αγγίζει την τελειότητα


4 Οκτωβρίου 2013

Θωρακίστε τα μαλλιά σας ενάντια στην ξηρότητα με μια ΝΕΑ πιο προηγμένη τεχνολογία!

H 1η σειρά της Kérastase τώρα αγγίζει την τελειότητα… Προσφέρει εξαιρετική θρέψη χάρη στο RHIZOME, ένα όργανο που βρίσκεται στο άνθος «ίρις» και έχει μοναδική δύναμη να αντιστέκεται στην ξηρότητα. Για πρώτη φορά, μία σειρά περιποίησης προσφέρει θρέψη με μοναδική διάρκεια, καταπολεμώντας οριστικά την ξηρότητα των μαλλιών!

Η ''ΙΡΙΣ'', βασιλικό σύμβολο στη γαλλική κουλτούρα διαθέτει ένα όργανο που προσφέρει μοναδική θρέψη, το RHIZOME που έχει τη μοναδική δυνατότητα να ανθίζει 3 φορές το χρόνο. Τα εργαστήρια της L’Oreal εκμεταλλεύτηκαν τη μοναδική αντίσταση του RHIZOME ενάντια στην ξηρότητα & το συνδύασαν με τη θρεπτική δύναμη του Gluco-Active για να δημιουργήσουν το Irisome Complex.

KERASTASEΗ 1η στις καρδιές των stars: Μια σειρά που λατρεύουν οι celebrities

Με τη νέα Nutritive Irisome η ξηρότητα ανήκει πλέον στον παρελθόν. Και αυτό, χάρη στην ανακάλυψη του πιο δυνατού συμπλόκου θρέψης που υπήρξε ποτέ και πηγαίνει την περιποίηση των μαλλιών ένα βήμα μπροστά. Η ταυτότητα της παλιάς, αγαπημένης Nutritive δεν έχει αλλάξει... Μια μικρή, κομψή αλλαγή στο design, ώστε να γίνει πιο αισθησιακή η "εικονική" σειρά διατηρώντας το γνωστό, εθιστικό άρωμα.

Όλα αυτά τα μοναδικά χαρακτηριστικά σε συνδυασμό με τη νέα πιο προηγμένη τεχνολογία την καθιστούν την πιο "cult" σειρά της μάρκας.

Μία σειρά που δεν πρέπει να λείπει από το μπάνιο σας!

Επισκεφτείτε τη σελίδα της Κérastase στο Facebook.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.