ΟΜΟΡΦΙΑ BEAUTY NEWS

Atelier D’Orient: H νέα συλλογή αρωμάτων Private Blend από τον Tom Ford


11 Οκτωβρίου 2013

Η νέα του σειρά Atelier d’ Orient έχει πηγή έμπνευσης την Ασία.

Ο Tom Ford είναι από τους σχεδιαστές που δείχνουν την αγάπη τους στη γυναίκα με την συνεχόμενη φροντίδα προς αυτή. Αυτό αποδεικνύουν όχι μόνο οι συλλογές μόδας αλλά και τα υπέροχα αρώματά του.

Ο σχεδιαστής γνωρίζει καλά ότι δεν νοείται γυναίκα που σέβεται τη φύση χωρίς το άρωμά της. Γι’ αυτό κάθε φορά που λανσάρει ένα νέο άρωμα λαμβάνει υπ’ όψη του τη θηλυκότητα με όλες τις εκδοχές που μπορεί αυτή να έχει. Η συλλογή του Atelier d’ Orient, με 4 Private Blend αρώματα εμπνευσμένα από την υπέροχη ομορφιά, τον αινιγματικό αισθησιασμό και την εξαίρετη πολυτέλεια της Ασίας είναι ακόμα μία ενέργεια που πιστοποιεί όλα τα παραπάνω.

Κάθε μυρωδιά και μια μαγευτική αρωματική ιστορία για την Ασία, χρησιμοποιώντας συστατικά που προσδίδουν το κύρος της Ανατολής, από αισθησιακά λουλούδια, πολύτιμα εσπεριδοειδή φρούτα, αρωματικά μπαχάρια και σπάνια έλαια. Η συλλογή Atelier d’ Orient περιέχει βραβευμένα συστατικά όπως μετάξι και μπαχάρια επεξεργασμένα με μια νέα απροσδόκητη αρχιτεκτονική τόσο όμορφη και τόσο τολμηρή όπως οι μαγευτικές περιοχές της Ανατολής και οι σύγχρονες πόλεις.

Πρόκειται λοιπόν για μία συλλογή από 4 συλλεκτικά αρώματα που –όπως ο ίδιος ο Tom Ford σημειώνει- προσφέρουν μια οσφρητική εξερεύνηση στους διαφορετικούς πολιτισμούς και τις επιρροές της Ασίας. Το Fleur de Chine, το Rive d’Ambre, το το Plum Japonais και το Shanghai Lily είναι τα ονόματα των αρωμάτων και ταυτόχρονα των 4 μυστικών, αισθησιακών ιστοριών από την Ανατολή.

Tom_Ford_shanghai Tom_Ford_fleur_de_chine

Ανακαλύψτε τα σε μπουκάλια σε σχήμα πιονιού από σκάκι, όπως όλα τα Private Blend, αλλά σε καφέ- κονιάκ απόχρωση, με το όνομα γραμμένο επάνω σε χρυσή πλάκα και συσκευασμένα στα γνωστά καφέ κουτιά.

Η Συλλογή Atelier d’ Orient κυκλοφορεί σε επιλεγμένα καταστήματα καλλυντικών από τα stands του Tom Ford από τον Σεπτέμβριο 2013, στα 50ml EDP μόνο.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.