ΟΜΟΡΦΙΑ BEAUTY NEWS

Μαζί με μας μεγαλώνουν και τα μαλλιά μας


9 Οκτωβρίου 2013

Γνωρίζατε ότι και τα μαλλιά μας γερνούν;

Είναι πλέον γεγονός ότι το πέρασμα του χρόνου δεν γερνά μόνο το δέρμα μας αλλά επηρεάζει και τα μαλλιά μας. Οι τρίχες αδυνατίζουν με αποτέλεσμα την αραίωση. Το παραπάνω επιβεβαιώνει η ειδική της Olay σε θέματα αντιγήρανσης, η οποία τώρα συνεργάζεται με το τμήμα Έρευνας και Ανάπτυξης του Pantene Pro-V, Emily Overton υπογραμμίζοντας ότι η εξωτερική και η ενδογενής γήρανση δεν συμβαίνει μόνο στην επιδερμίδα, αλλά και στα μαλλιά.

Η λύση έρχεται από την Panene Pro-V με τη νέα σειρά Expert Collection Age Defy που κάνει τα μαλλιά να δείχνουν έως και 10 χρόνια νεότερα.

Age Defy_SH CN BC-10 Mask_white - Copy

Χάρη στην νέα, εις βάθος κατανόηση σχετικά με τη γήρανση των μαλλιών, οι επιστήμονες του Pantene Pro-V δημιούργησαν νέες, στοχευμένες συνθέσεις για τα προϊόντα, με βάση τεχνολογίες ιδανικά προσαρμοσμένες στις σύνθετες ανάγκες των μαλλιών που απειλούνται από τη γήρανση. Η σειρά περιλαμβάνει ειδικά σχεδιασμένα προϊόντα, για καθημερινή χρήση, ώστε να αυξηθεί η ανθεκτικότητα της τρίχας. Πιο συγκεκριμένα η αντιγηραντική σειρά μαλλιών περιλαμβάνει σαμπουάν, conditioner, μάσκα αναζωογόνησης και τέλος τον προηγμένο ορό ενίσχυσης της πυκνότητας της τρίχας, όλα βασισμένα στο σύστημα Expert Collection Age Defy.