ΟΜΟΡΦΙΑ BEAUTY NEWS

Μαζί με μας μεγαλώνουν και τα μαλλιά μας


9 Οκτωβρίου 2013

Γνωρίζατε ότι και τα μαλλιά μας γερνούν;

Είναι πλέον γεγονός ότι το πέρασμα του χρόνου δεν γερνά μόνο το δέρμα μας αλλά επηρεάζει και τα μαλλιά μας. Οι τρίχες αδυνατίζουν με αποτέλεσμα την αραίωση. Το παραπάνω επιβεβαιώνει η ειδική της Olay σε θέματα αντιγήρανσης, η οποία τώρα συνεργάζεται με το τμήμα Έρευνας και Ανάπτυξης του Pantene Pro-V, Emily Overton υπογραμμίζοντας ότι η εξωτερική και η ενδογενής γήρανση δεν συμβαίνει μόνο στην επιδερμίδα, αλλά και στα μαλλιά.

Η λύση έρχεται από την Panene Pro-V με τη νέα σειρά Expert Collection Age Defy που κάνει τα μαλλιά να δείχνουν έως και 10 χρόνια νεότερα.

Age Defy_SH CN BC-10 Mask_white - Copy

Χάρη στην νέα, εις βάθος κατανόηση σχετικά με τη γήρανση των μαλλιών, οι επιστήμονες του Pantene Pro-V δημιούργησαν νέες, στοχευμένες συνθέσεις για τα προϊόντα, με βάση τεχνολογίες ιδανικά προσαρμοσμένες στις σύνθετες ανάγκες των μαλλιών που απειλούνται από τη γήρανση. Η σειρά περιλαμβάνει ειδικά σχεδιασμένα προϊόντα, για καθημερινή χρήση, ώστε να αυξηθεί η ανθεκτικότητα της τρίχας. Πιο συγκεκριμένα η αντιγηραντική σειρά μαλλιών περιλαμβάνει σαμπουάν, conditioner, μάσκα αναζωογόνησης και τέλος τον προηγμένο ορό ενίσχυσης της πυκνότητας της τρίχας, όλα βασισμένα στο σύστημα Expert Collection Age Defy.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.