ΟΜΟΡΦΙΑ BEAUTY NEWS

Σωστή ενυδάτωση από την IBUKI της Shiseido


18 Οκτωβρίου 2013

Για να καλύψετε όλες τις καθημερινές ανάγκες της επιδερμίδας.

Είναι παγκοσμίως γνωστό ότι η ενυδάτωση είναι το Α και το Ω για μία υγιή και λαμπερή επιδερμίδα. Πέραν του ότι αποφεύγεται η ξηρότητα που προκαλεί η καθημερινότητα κι όλοι οι παράγοντες που τη διέπουν, όπως ήλιος, καυσαέριο, στρες, η σωστή ενυδάτωση αποτελεί την καλύτερη πρόληψη για τη γήρανση της επιδερμίδας που είναι και το πιο δύσκολο κομμάτι που κάθε γυναίκα καλείται να αντιμετωπίσει. Η Shiseido, κατανοώντας λοιπόν τις νέες, όλο και αυξανόμενες ανάγκες της επιδερμίδας της σύγχρονης γυναίκας, δημιούργησε τη σειρά περιποίησης IBUKI, σχεδιασμένη για να καλύπτει τις ανάγκες των σύγχρονων γυναικών που η επιδερμίδα τους επηρεάζεται τόσο από ενδογενείς όσο και από εξωγενείς παράγοντες. Η έλλειψη ύπνου, οι διαταραγμένες ορμόνες, το ξηρό περιβάλλον και φυσικά η μη ισορροπημένη διατροφή έρχονται να εντείνουν την ξηρότητα στη επιδερμίδα μιας γυναίκας.

Η σειρά περιποίησης IBUKI, όπως εξάλλου δηλώνει και το όνομά της (Το IBUKI είναι µια ιαπωνική λέξη που παραπέµπει σε ένα είδος εσωτερικής δύναµης, µιας δύναµης να αντιστεκόµαστε στις αντιξοότητες έτσι ώστε να βγαίνουµε όµορφες µέσα από αυτές) προσφέρει στη επιδερμίδα την ενυδάτωση που έχει ανάγκη για να μπορέσει να ανταποκριθεί στις δύσκολες συνθήκες που αντιμετωπίζει καθημερινά. Κι αυτό το πετυχαίνει αυξάνοντας την ανθεκτικότητα της επιδερµίδας στις υπεριώδεις ακτίνες, στην ξηρότητα και στο καθηµερινό στρες, εµποτίζοντάς την µε υγρασία µεγάλης διάρκειας. Η Shiseido με τη νέα σειρά περιποίησης Ibuki δίνει Νέα Πνοή για την επιδερμίδα της σύγχρονης γυναίκας, που πρέπει να είναι άριστα ενυδατωµένη και της δίνει την ευκαιρία να µπορεί να διατηρεί τη σφριγηλή, υγιή όψη και την ζωντάνια της παρά την καθημερινή ταλαιπωρία της.

Γνωρίστε τα ξεχωριστά προϊόντα και διαλέξτε αυτό που ανταποκρίνεται στις δικές σας ανάγκες.

[gallery-256362]

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.