ΟΜΟΡΦΙΑ BEAUTY NEWS

Επαναστατική λύση κατά της τριχόπτωσης


15 Νοεμβρίου 2013

VICHY_NEOGENIC-PACK_REVEAL_J_J_PALLOT_CMJN.jpeg

Η 1η αγωγή για νέα μαλλιά, Dercos Neogenic από τη Vichy.

Η επαναστατική καινοτομία Dercos Neogenic με ένα νέο πατενταρισμένο μόριο επεμβαίνει στη λειτουργία των βλαστοκυττάρων, κατά τη διάρκεια αδράνειας του βολβού της τρίχας, προκαλώντας τη αναγέννησή της.

Η τριχόπτωση είναι ένα πρόβλημα που απασχολεί μεγάλο ποσοστό των αντρών, ενώ σε αντίθεση με ό,τι πιστεύουν οι περισσότεροι, αφορά και τις γυναίκες. Οι λόγοι που την προκαλούν σχετίζονται τόσο στον τρόπο ζωής όσο και σε κληρονομικά αίτια. Η Dercos Neogenic της Vichy είναι το αποτέλεσμα μιας επιστημονικής έρευνας της L’Oreal που ανακάλυψε ότι, κατά τη φάση της αδράνειας της τρίχας, τα βλαστοκύτταρα παίζουν ρόλο-κλειδί καθώς έχουν τη μοναδική δύναμη να «ξυπνούν» τον ανενεργό βολβό και έτσι να δημιουργούνται νέες τρίχες. Όσο μειώνεται η φάση της αδράνειας, τόσο μειώνεται αντίστοιχα και ο αριθμός των ανενεργών βολβών.

VICHY_NEOGENIC

Οι καταναλωτές που το χρησιμοποίησαν για 3 μήνες, αντιλήφθηκαν άμεσα ότι:

Ενεργοποιεί την ανάπτυξη των μαλλιών 84% Χαρίζει στα μαλλιά περισσότερη πυκνότητα, δύναμη και αντοχή 95% Τα μαλλιά φαίνονται πυκνότερα και καλύπτουν περισσότερο το τριχωτό της κεφαλής 90%

Χρήση: Το Dercos Neogenic διαθέτει αμπούλες και απλικατέρ για εύκολη δοσολογία. Έχει ευχάριστο άρωμα, στεγνώνει γρήγορα και δεν αφήνει τα μαλλιά λιπαρά και κολλώδη. Η αγωγή διεξάγεται σε έναν τριμηνιαίο κύκλο, δεν έχει παρενέργειες και δε προκαλεί εθισμό στα μαλλιά, ούτε απαιτεί δέσμευση για χρήση εφ’ όρου ζωής. Για μία ολοκληρωμένη αγωγή συνίσταται η χρήση 3 συσκευασιών 28 μεμονωμένων δόσεων.

Πρόκειται για μια αγωγή που αλλάζει το επίκεντρο από την προσπάθεια αποτροπής της απώλειας τριχών και δίνει ελπίδα σε όλους όσους βλέπουν μείωση του τριχωτού της κεφαλής τους.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.