ΟΜΟΡΦΙΑ BEAUTY NEWS

Η πιο νεανική, πιο ροζ σειρά από τη L’Oreal Paris!


5 Φεβρουαρίου 2014

Τέλεια επιδερμίδα ακόμα και πριν το make up είναι αυτό που θέλουν όλες οι γυναίκες, πόσο μάλλον κάθε γυναίκα 20-35 ετών! Πώς όμως μπορεί να συμβεί αυτό; Είναι δυνατόν με την καθημερινή προσωπική περιποίηση να πετύχουμε αψεγάδιαστη επιδερμίδα ακόμα και σε επίπεδο pixel; Η 1η ροζ νεανική σειρά έρχεται από τη L’Oreal Paris για να μας χαρίσει την πολυπόθητη τέλεια επιδερμίδα! Η ολοκληρωμένη σειρά περιποίησης Skin Perfection δρα σε βάθος σε 3 διαστάσεις: η υφή βελτιώνεται, οι πόροι μειώνονται και η όψη γίνεται ομοιόμορφη! Τι άλλο να ζητήσει μία γυναίκα;

Η σειρά περιλαμβάνει τα εξής: Κρέμα ημέρας, Serum, BB Cream και ένα μαγικό προϊόν, το Magic Touch, σχεδιασμένο για να σβήνει τις ατέλειες στη στιγμή.

Το Jenny.gr σας δίνει την ευκαιρία να γνωρίσετε τη νέα σειρά της L’Oreal Paris Skin Perfection! Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε τη φόρμα με τα στοιχεία σας για να μας βοηθήσετε να αποκαλύψουμε την εικόνα που κρύβεται πίσω από τα pixels. Κάθε συμμετοχή καθαρίζει και ένα pixel της εικόνας! Αποκτήστε το δικό σας pixel και κερδίστε δύο υπέροχα δώρα κάνοντας κλικ εδώ.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.  

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.