ΟΜΟΡΦΙΑ BEAUTY NEWS

Η πιο “έξυπνη” κρέμα CC από τη Estée Lauder


5 Μαρτίου 2014

Revitalizing-Supreme-Creme_Model-Shot_Expires-May-14-Copy.jpg

Η νέα Revitalizing Supreme Global Anti-Aging CC Cream spf 10 θα σας ενθουσιάσει.

Μία κρέμα CC πολλαπλής δράσης η οποία, εκτός από διόρθωση χρωματικού τόνου, προσφέρει αντιγηραντικά πλεονεκτήματα και ανακουφίζει την επιδερμίδα παρέχοντας βαθιά θρέψη. Η Estée Lauder συμπληρώνει την σειρά Revitalizing Supreme Global Anti-Aging με μία κρέμα CC που διαθέτει όλα τα πλεονεκτήματα περιποίησης της κρέμας προσώπου, μαζί με επιπρόσθετα πλεονεκτήματα.

SupremeCC

Με ειδική σύνθεση (που περιέχει την Τεχνολογία IntuiGen) η οποία αναγνωρίζει τις ανάγκες της επιδερμίδας, αυτή η πρωτοποριακή κρέμα CC ενισχύει και αναζωογονεί τη φυσική αντίστασή του στην εμφάνιση πολλαπλών σημαδιών γήρανσης. Επιπλέον, η πρωτοποριακή σύνθεση περιλαμβάνει καινοτόμες χρωστικές που απελευθερώνουν χρώμα και εξισορροπούν τον χρωματικό τόνο, οι οποίες μεταμορφώνουν αυτομάτως την επιδερμίδα απελευθερώνοντας έναν απαλό χρωματικό τόνο που εξισορροπεί και τελειοποιεί οποιονδήποτε φυσικό χρωματικό τόνο. Η νέα Revitalizing Supreme Global Anti-Aging CC Cream spf 10 προσφέρει αμέσως ανακούφιση, καθώς παρέχει άμεση φροντίδα και περιποίηση, κάνοντας την επιδερμίδα να αισθάνεται ενυδατωμένη, απαλή και ελαστική. Από την πρώτη στιγμή, η ελαφριά, αιθέρια σύνθεση δίνει όμορφη εμφάνιση και δημιουργεί μία ομοιόμορφη βάση που αφήνει την επιδερμίδα με μια φυσική λάμψη που ακτινοβολεί υγεία.

Με 3 βασικά χαρακτηριστικά – Διόρθωση Χρωματικού Τόνου-Αντιγήρανση-Άνεση και Προστασία- που καλύπτουν όλες τις ανάγκες τις επιδερμίδας, η νέα Revitalizing Supreme Global Anti-Aging CC Cream spf 10 της Estée Lauder είναι κατάλληλη για όλους τους τύπους δέρματος και μπορείτε να την χρησιμοποιήσετε στο τελευταίο στάδιο του προγράμματος περιποίησης, δηλαδή μετά από τον καθαρισμό και τον ορό.

Μάθετε περισσότερα για τη νέα Revitalizing Supreme CC στο www.esteelauder.gr. Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.