ΟΜΟΡΦΙΑ BEAUTY NEWS

Η σειρά βερνικιών Formula X στα καταστήματα Sephora


30 Ιανουαρίου 2014

PicMonkey-Collage50.jpg

Η σειρά βερνικιών Formula X συνδυάζει την τέχνη και την επιστήμη που τροφοδοτεί τη φαντασία των επαγγελματιών της τέχνης των νυχιών.

Η Sephora παρουσιάζει την εταιρεία Formula X. Μία νέα σειρά από 200 περίπου βερνίκια νυχιών με τολμηρά χρώματα που χαρίζουν εξαιρετικά αποτελέσματα. Τα χρώματα της σειράς βερνικιών Formula X είναι μακράς διαρκείας, προσφέρουν απίστευτη λάμψη και στεγνώνουν άμεσα. Η πληθώρα των glitter, μεταλλικών και λαμπερών εφέ μεταμορφώνουν τα νύχια με μία μόνο εφαρμογή. Στην άψογη εφαρμογή βοηθά εξαιρετικά και το πινέλο, ο σχεδιασμός του οποίου έχει αναπτυχθεί για να συμπληρώσει την πλούσια σε χρωστικές ουσίες σύνθεση, εξασφαλίζοντας την όσο το δυνατόν πιο συνεπή και ακριβή εφαρμογή του βερνικιού.

Formula X System Kit: Ξεκινήστε με το καθαριστικό προϊόν Nail Cleanser, ένα βασικό αρχικό βήμα για να απομακρύνετε τυχόν υπολείμματα από τα νύχια εξασφαλίζοντας την ομαλή εφαρμογή του βερνικιού. Στη συνέχεια, απλώστε προσεκτικά τη σκληρυντική βάση Base Coat, μια συγκολλητική βάση η οποία σχηματίζει ένα συγκολλητικό στρώμα που συμβάλλει στην μακράς διάρκειας εφαρμογή του βερνικιού. Στη συνέχεια, προσθέστε το βερνίκι νυχιών Formula X ανάλογα με το επιθυμητό χρώμα και εφέ που προτιμάτε. Τέλος, ολοκληρώστε με το γυαλιστερό top coat για την προστασία του μανικιούρ προσδίδοντάς του εκθαμβωτική λάμψη.

Οι νέες αποχρώσεις και εφέ της σειράς βερνικιών Formula X θα διατίθενται από τα τέλη Απριλίου 2014, αποκλειστικά στα καταστήματα Sephora.

 Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.