Η νέα συνεργασία του make up artist, Γιάννη Μιχαηλίδη

Τρίτη, 08 Απριλίου 2014
1912081_10154030981850002_1928229799_o.jpg

Με τα brand Tommy G και Adriana Karembeu.

Ο Γιάννης Μιχαηλίδης άλλαξε επαγγελματική στέγη και συνεργάζεται με δύο hot brands ώστε να φέρει κάτι φρέσκο και ανατρεπτικό στον κόσμο της ομορφιάς.
Η Gavrilis Group και τα brand Tommy G και Adriana Karembeu ανακοινώνει τη συνεργασία της με τον καταξιωμένο Senior Make up Artist Γιάννη Μιχαηλίδη ως Καλλιτεχνικό Διευθυντή και Senior Make up Artist.

Σύμφωνα με τον Γιάννη Μιχαηλίδη, "η ομορφιά δεν έχει κανόνες" και το βιογραφικό του και η πορεία του στη βιομηχανία της ομορφιάς το έχει αποδείξει όλα αυτά τα χρόνια. Η συνεργασία του με τα brands  HELENA RUBINSTEIN, STILA, BOBBI BROWN και φυσικά με την  MAC COSMETICS έχουν αποδείξει το ταλέντο του και τον έχουν ανάγει ως έναν από τους πιο καταξιωμένους make up artists του χώρου.

Όπως υποστηρίζει ο Γιάννης Μιχαηλίδης «Η Κάθε γυναίκα είναι μοναδική, έχει το δικό της στυλ και τη δική της προσωπικότητα που τη χαρακτηρίζει» αυτό θα το αναδείξει με τα προϊόντα της Tommy G και Adriana Karembeu ανανεώνοντας τις σειρές και προσθέτοντας την δική του αισθητική στην ανανεωμένη φιλοσοφία της εταιρείας.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.